Ce IQ are Vladimir Putin. Adevărul despre inteligenţa liderului rus

Ce IQ are Vladimir Putin. Iată ce s-a aflat despre coeficientul de inteligență al președintelui rus.
Ce IQ are Vladimir Putin. Adevărul despre inteligenţa liderului rus

Ce IQ are Vladimir Putin. Inteligența liderului de la Kremlin este un subiect care nu este dezbătut în presa din Rusia. Totuși, conform unui site specializat în măsurarea coeficientului de inteligență, IQ-ul lui Vladimir Putin este estimat la 127. Acest scor este considerat a fi peste medie și în top 14% din populația lumii.

Vladimir Putin ocupă funcția de președinte al Federației Ruse din 7 mai 2012. Anterior numirii sale la președenția țării a fost prim-ministru al Rusiei. A deținut această funcție din 1999 până în 2000 și din nou din 2008 până în 2012.

Ce IQ are Vladimir Putin și care este semnificația scorului pe care l-a obținut

Putin se regăsește în două grupuri foarte importante: 1) cei mai puternici albi din istorie și 2) albi diminutivi.

Primul grup este extrem de strălucitor în medie cu un IQ mediu de 135. Al doilea grup are un IQ mediu de 92. După combinarea IQ-urilor medii ale acestor două grupuri, se poate concluzion că Putin are probabil un IQ în jur de 114.

Cu toate acestea, cea mai bună presupunere pentru IQ-ul lui Putin nu este IQ-ul mediu al grupurilor din care face parte. Mai degrabă IQ-ul mediu care aparține ambelor grupuri poate fi un calcul mult mai corect. Putin este practic singura persoană din istorie care aparține ambelor grupuri.

Putin este una dintre cele mai puternice persoane din lume, conform Forbes. Totodată, conform IQ-ului, se poate spune ca președintele rus este cel mai puternic gentil alb din lume. Studiile atestă că există aproximativ 976 de milioane de gentili albi pe planetă și aproximativ 644 de milioane dintre ei sunt adulți, Putin are un scor Z normalizat de aproximativ 5,93 când vine vorba de putere.

Aptitudinile președintelui Putin

Președintele Putin este un lider înnascut cu nenumărate aptitudini. Printre abilitățile pe care le-a perfecționat în vremurile sale ca agent KGB se numără capacitățile de a lucra cu sau a comunica cu oamenii și a lucra cu informațiile. Putin știe cum să identifice, să recruteze și să conducă agenți. De asemenea, a învățat cum să colecteze, să sintetizeze și să utilizeze informații. Aceste abilități au fost cheia carierei construite de președintele rus. În calitate de lider al Rusiei, le-a dezvoltat pentru a face față tuturor celor care vor să-i strice planurile.

Putin este un om puternic, nu se teme și inspiră autoritate. Diverse publicații l-au prezentat ca fiind de la lider perfecționist,  vânător, conservaționist, la scafandru până la motociclist.  Performanțele sale politice îl înfățișează pe Putin drept cel mai bun om de acțiune rus.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
5.2 233 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *