Ce le-a dezvăluit Dana Roba anchetatorilor, după ce a fost bătută de soț. Femeia se află în stare gravă la spital

A petrecut nouă ore în sala de operație, după agresiune

Scris de: Daoud Andra

07 Jun. 2023

Ce le-a dezvăluit Dana Roba anchetatorilor, după ce a fost bătută de soț. Femeia se află în stare gravă la spital

Dana Roba a ajuns, în urmă cu câteva zile, la spital, după ce a fost bătută de soțul ei. Femeia este în stare gravă, dar a răspuns la câteva dintre întrebările anchetatorilor. Oamenii legii au aflat cum a ajuns make-up artistul într-o asemenea stare, deși versiunea agresorului a fost cu totul alta.

Dana Roba, primele detalii despre agresiunea care a băgat-o în spital

La începutul săptămânii, Dana Roba a fost victima unui episod extrem de violent. Aceasta a fost bătută de soțul ei și a ajuns în stare gravă la spital. Bărbatul, care se pare că a lovit-o inclusiv cu un ciocan, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cei doi se aflau în divorț, iar agresiunea a avut loc cu câteva zile înainte de termenul final.

Citește și: Actrița Andreea Hristu, bătută în plină zi în Cișmigiu. „Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine”

În prezent, Dana Roba se află în stare gravă la spital și, din primele informații, nu își poate mișca decât un picior. Chiar dacă nu poate vorbi, anchetatorii i-au pus câteva întrebări, la care a putut răspunde afirmativ sau negativ, clipind o dată sau de două ori din ochi, scrie SpyNews.ro. Astfel, oamenii legii au aflat că Daniel Balaciu ar fi atacat-o în timp ce dormea. Bărbatul a susținut că s-a bătut parte în parte cu soția lui, însă versiunea lui nu stă în picioare.

Ce le-a dezvăluit Dana Roba anchetatorilor, după ce a fost bătută de soț. Femeia se află în stare gravă la spital
Dana Roba se află în prezent în spital

Cum s-a petrecut agresiunea

Potrivit sursei menționate, atacul a avut loc luni, cu puțin timp înainte de prânz. Cei doi soți, care au și doi copii împreună, nu se mai înțelegeau și horărâseră să pună capăt mariajului, fiind în plin proces de divorț. Luni, în jurul orei 11:30, soțul Danei Roba i-a dus pe cei doi copii la părinții lui, după care s-a întors acasă. Femeia dormea în acel moment, iar el ar fi început să o lovească cu pumnii și cu un ciocan.

Citește și: De ce s-au bătut Gerard Pique și fratele Shakirei. Scandal monstru, s-a aflat care a fost de fapt mărul discordiei

Make-up artistul are nouă lovituri în zona capului și mâna stângă aproape zdrobită. Ajunsă la spital în stare gravă, Dana Roba a stat mai multe ore în sala de operație, unde medicii au intervenit asupra rănilor.

„La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în locuința personală a avut loc un conflict spontan. Femeia fiind lovită cu un corp contondent la nivelul capului. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.”, a transmis poliția din Timișoara.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
7.1 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *