De ce s-au bătut Gerard Pique și fratele Shakirei. Scandal monstru, s-a aflat care a fost de fapt mărul discordiei

"Tonino, fratele cântăreței, ar fi fost nevoit să se ia la trântă cu Pique pentru a-și apăra sora"
De ce s-au bătut Gerard Pique și fratele Shakirei. Scandal monstru, s-a aflat care a fost de fapt mărul discordiei

Prima vizită a lui Gerad Pique la copiii săi din Miami, nu ar fi început în cel mai bun mod. Lucrurile sunt mai tensionate ca niciodată. S-a aflat că fratele Shakirei și Pique ar fi ajuns să se ia la bătaie.

De ce s-a bătut fratele Shakirei și Gerard Pique în Miami?

Potrivit jurnalistei Veronica Bastos, de la Telemundo, după sosirea sa în Miami, pe 26 aprilie, fostul fotbalist a avut o ceartă aprigă cu Shakira. Columbianca nu i-a permis să aibă copiii ei timp de 10 zile, motiv pentru care Gerard Pique a scăpat de sub control. În fața acestei situații violente, Tonino Mebarak, fratele vedetei, a fost nevoit să intervină pentru a o apăra.

„Vestea de weekend este că Shakira ar fi avut o ceartă aprigă cu fostul ei iubit, iar cearta ar fi devenit atât de violentă încât Tonino, fratele cântăreței, ar fi fost nevoit să se ia la trântă cu Pique pentru a-și apăra sora”, a declarat Veronica Bastos, potrivit panoramaweb.com.

Potrivit zvonurilor despre această presupusă bătaie, situația a escaladat în așa măsură încât a fost nevoie chiar de intervenția poliției. Cu toate acestea, jurnalista a precizat că echipa sa de investigație nu a reușit să găsească niciun raport public oficial cu privire la acest presupus incident.

De ce s-au certat Shakira și Gerard Pique?

Cearta dintre Gerard Pique și cântăreața s-ar putea datora faptului că fotbalistul a sosit pe 26 aprilie cerând să petreacă 10 zile cu copiii săi. Cu toate acestea, Shakira a precizat că are la dispoziție doar 10 zile pe lună pentru a le petrece cu copiii săi și că nu a fost vina ei că a ajuns la Miami când mai erau doar 4 zile din lună.

Vezi și – De ce părinții lui Gerard Pique sunt supărați pe Shakira, deși fiul lor a înșelat-o. Motivul real a ieșit la iveală

Cine este Tonino Mebarak?

Tonino Mebarak este unul dintre cei opt frați vitregi ai Shakirei din prima căsătorie a lui William Mebarak cu Lucila Otero. Cel mai mare dintre frați a murit la vârsta de 19 ani și, cu excepția lui Tonino, ceilalți s-au ținut departe de viața celebrei lor surori.

Tonino este singurul care rămâne aproape de Shakira și îi servește drept tutore fidel, dar și manager, bodyguard, șofer și purtător de cuvânt. În aceste momente complicate ale despărțirii dintre cântăreață și Pique, Tonino a fost persoana care a ajutat-o cel mai mult în organizarea pas cu pas a despărțirii de cunoscutul fotbalist și a vieții ei în Spania.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *