Actrița Andreea Hristu, bătută în plină zi în Cișmigiu. „Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine”

Ce s-a întâmplat cu agresorul

Scris de: Daoud Andra

19 May. 2023

Actrița Andreea Hristu, bătută în plină zi în Cișmigiu. „Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine”

Andreea Hristu, actriță a Teatrului Excelsior, a avut parte recent de o întâmplare care a marcat-o. Ea a povestit pe rețelele de socializare că a fost agresată în plină zi, în timp ce stătea pe o bancă în parc. Chiar dacă mai erau oameni în jurul ei, nimeni nu a intervenit să o scape de agresor, potrivit relatării sale.

Andreea Hristu a povestit cum a fost agresată ziua, în amiaza mare, în parcul Cișmigiu

Nimeni nu s-ar gândi că o plimbare printr-unul dintre cele mai cunoscute parcuri din București, în plină zi, se poate transforma într-o experiență de coșmar. Actrița Andreea Hristu a avut parte însă de un incident pentru care a fost nevoită să cheme poliția. Aceasta a povestit, pe pagina ei de Facebook, că a fost agresată de un individ, în timp ce stătea pe o bancă din parc. Deși mai erau oameni în jurul ei, nimeni nu ar fi intervenit să o scape de agresor, mai povestește actrița.

Citește și: Andreea Raicu a reacționat imediat, după ce s-a spus că a fost agresată de Tudor Chirilă. Vedeta nu a lăsat loc de interpretări

„Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos. Da, se poate. Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă.

Sun la 112. Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee. Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine.”, și-a început actrița povestea.

Citește și: Viața tulburătoare a regelui Charles. Monarhul a fost agresat în copilărie. Secrete uluitoare ies la iveală de la Casa Regală

Actrița Andreea Hristu, bătută în plină zi în Cișmigiu. „Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine”
Andreea Hristu este angajată a Teatrului Excelsior

Ce s-a întâmplat cu agresorul

Actrița a mai povestit că toți cei 4 martori la incident au dispărut rapid. În schimb, o femeie a stat cu ea până când a venit poliția, iar alți oameni din parc s-au oferit să îl caute pe agresor. Oamenii legii au acționat prompt și au dat dovadă de empatie, mai spune Andreea Hristu. Aceștia l-au găsit pe agresor și l-au dus la secție, iar procurorul va decide pedeapsa în acest caz.

Citește și: Ce se întâmplă cu Cristina Joia la aproape doi ani după ce a fost agresată de o femeie într-un supermarket: „Pe ea toată întâmplarea a costat-o 2-3 zile de arest, eu voi rămâne cu cicatrice toată viața” EXCLUSIV

„Bărbații care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți. Polițiștii au acționat impecabil. Nu numai că l-au prins pe individ și l-au dus la secție, dar au fost umani, respectuoși, empatici. Comisarul care mi-a luat declarația la fel. Acum e în mâna procurorului: poate să dispună retenție sau doar control judiciar, adică îi dă o amendă și liber. Așa e LEGEA.”, mai scrie Andreea Hristu.

Cei care o urmăresc în mediul online și au citit povestea s-au arătat revoltați de întâmplare și i-au transmis mesaje de susținere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *