Ce mănâncă Teo Trandafir la prânz și cină, de fapt. Meniul neobișnuit pe care îl respectă cu sfințenie de peste 10 ani

Alimentele pe care le consumă zilnic
Ce mănâncă Teo Trandafir la prânz și cină, de fapt. Meniul neobișnuit pe care îl respectă cu sfințenie de peste 10 ani

Celebra prezentatoare de televiziune Teo Trandafir s-a luptat toată viața cu kilogramele în plus. După ce a slăbit spectaculos cu ajutorul operației, vedeta ține un regim de la care nu se abate. Iată ce conțin mesele ei pentru o zi întreagă. Moderatoarea TV a dezvăluit, de-a lungul timpului, că are o mare temere: „Mi-e frică să încerc altceva. Dimineaţă mănânc acelaşi lucru”.

Așa arată meniul lui Teo Trandafir

Teo Trandafir (55 de ani) a fost întotdeauna transparentă cu fanii săi. Cunoscuta prezentatoare TV a mărturisit că a avut mereu probleme cu kilogramele în plus, iar după ce a luat decizia de a-și schimba imaginea, a început să fie foarte atentă la ce mănâncă.

În primă fază, aceasta și-a micșorat stomacul, apoi a reușit să slăbească mai mult de 60 de kilograme. Ulterior, Teo Trandafir a fost nevoită să își adapteze alimentația pentru a ajunge într-o formă bună.

Ce mănâncă zilnic vedeta TV

Potrivit spuselor sale, mănâncă același lucru în fiecare dimineață, de peste 10 ani, deoarece îi este frică să încerce altceva. Se axează pe două felii de pâine mici cu unt, o cafea și un pahar de apă. La prânz preferă o ciorbă, pe care o consumă în două ore, iar spre seară mănâncă pufuleți sau biscuiți. Cert este că majoritatea fanilor săi au rămas fără cuvinte când au aflat meniul neobișnuit al moderatoarei TV.

„Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoară şi gata. Pe urmă, ajung la serviciu.

Acolo, îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai… o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aceea, în timpul emisiunii, îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame.

La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit! Mă săturasem de miștouri ieftine. Chiar mă întrebam ce vor mai spune dacă nu voi mai fi grasă. Le-am luat pixul din mână”, a susținut Teo Trandafir.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
7.6 30 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *