Ce mănâncă vedetele, în junglă, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cum le sunt măsurate porțiile

Primele imagini din sezonul 2 al reality show-ului de la Pro TV

Ce mănâncă vedetele, în junglă, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. 12 celebrități din showbiz-ul autohton au acceptat provocarea vieții lor și au mers în Republica Dominicană pentru a-și testa limitele. Departe de casă, izolați, fără acces la telefon sau internet, sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, vedetele vor fi nevoite să treacă prin diverse probe „culinare” și să mănânce fel de fel de lighioane. Însă ele vor primi și mâncare comestibilă, dar în cantități infime. Iată cum arată meniul.

Ce mănâncă vedetele, în junglă, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Într-un filmuleț postat pe pagina oficială de Instagram a show-ului, care va debuta duminică, 4 septembrie, este exemplificat cum arată mâncarea pentru o zi a unui concurent în jungla din Domninicană. Fiecare celebritate va beneficia de un adevărat „festin”, compus din 70 de grame de orez și 70 de grame de fasole.

„Oare se vor sătura celebritățile?”, întreabă retoric și cu o doză de ironie autorul videoclipului.

Răspunsul este evident „nu”, dar cine să se mai gândească la fasole și orez când vedetele vor avea în farfurie adevărate „delicatese”.

Viermi, gândaci, păianjeni și multe alte lighioane vor fi „savurate” de concurenți în probele pe care le vor avea de parcurs. Tania Popa și Lida Buble au demonstrat cât de curajoase sunt în prima lor seară petrecută în Dominicană. Cele două și-au depășit fricile și au mâncat insectele din farfurie. Însă reacția lor din timpul „mesei” vorbește de la sine.

 

Câți bani încasează Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Nu mai puțin de 12 vedete s-au înscris în competiția care le va testa limitele: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), Ruxi (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fost fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (comediant).

Cu toții luptă pentru titlul de Regele sau Regina Junglei, dar și pentru premiul cel mare. Suma nu a fost încă dezvăluită, dar se estimează a fi de ordinul zecilor de mii de euro. În primul sezon, când titlul a fost adjudecat de Cătălin Moroșanu, luptătorul a primit un cec în valoare de 40.000 de euro.

Cum este măsurată mâncarea vedetelor, în junglă, la În sezonul al doilea, Lidia Buble se numără printre vedetele care primesc cei mai mulți bani pentru o săptămână de filmare în jungla din Dominicană. Dacă ar rezistă până la final, artista ar strânge o sumă frumușică doar pentru prezența ei în competiție. Cântăreața este remunerată cu 5.000 de euro pe săptămână.

Iată câți bani primesc și alte vedete:

  • Giani Kiriță (fost fotbalist): 2.500 euro/săptămână;
  • Bia Kalifa (cântăreață și adult content creator): 2.500 euro/săptămână;
  • Cristi Mitrea (luptător MMA): 2.000 euro/săptămână.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
3.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *