Ce manichiură își aleg miresele în plin sezon de nunți și care sunt tendințele pentru toamnă. Gabriela Dumbravă, tehnician și trainer unghii: „Sunt mirese care vor unghii colorate” EXCLUSIV

”Din luna septembrie, încep să meargă pe french-uri. Lumea se plictisește de culorile nebune”

Vara aceasta a fost plină de culoare atunci când vine vorba despre manichiură. Totuși, începând cu luna septembrie, multe doamne și domnișoare aleg nude-uri și unghii french. Gabriela Dumbravă, tehnician și trainer unghii, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre schimbările pe care o să le aducă sezonul răcoros. De asemenea, ea a punctat care sunt preferințele mireselor, ținând cont că, în momentul de față, ne aflăm în plin sezon de nunți.

Gabriela Dumbravă, tehnician și trainer unghii, despre schimbările în materie de manichiură

Unghiile reprezintă cartea noastră de vizită, astfel că este important să apelăm la ajutorul unui specialist pentru o manichiură perfectă. Multe femei preferă nuanțele puternice vara, însă, toamna, povestea se schimbă.

„Din experiența mea, majoritatea, din luna septembrie, încep să meargă pe french-uri. Lumea se plictisește de culorile nebune, care au fost purtate toată vara. Nude-urile o să fie în tendințe, mai ales pentru că acum există bazele rubber la semipermanente, existând o multitudine de culori. Sunt cu sclipici sau fără, mai deschise, mai închise și mai lăptoase. De asemenea, french-ul este la mare căutare și în luna ianuarie, după ce toată lumea poartă roșu în decembrie”, a punctat Gabriela Dumbravă.

Cum ne îngrijim unghiile

De asemenea, trebuie să fim atente atunci când vine vorba despre manichiură și să le acordăm unghiilor o atenție deosebită. Gabriela Dumbravă ne-a explicat cum putem să ne îngrijim acasă, cu ajutorul unor produse:

„Toamna, în general, în primul rând, trebuie să intervenim cu o cremă. Le învăț pe clientele mele să își ia o cremă hidratantă și un ulei, care să fie aplicat seara pe palme și pe zona cuticulelor. Ulterior, mâinile trebuie să fie puse în mânuși, timp de jumătate de oră. Apa este un foarte bun conductor, mâna începând să transpire. Astfel, crema intră cât mai bine în piele”.

Ce manichiură își aleg miresele în plin sezon de nunți
Ce manichiură își aleg miresele în plin sezon de nunți

Ce manichiură preferă miresele

De asemenea, french-ul nu mai este cerut de mirese, ci, mai degrabă, acestea își doresc să se bucure de tehnica baby boomer pentru ziua cea mare. Mai mult, specialistul se poate inspira din rochia pe care acestea o vor purta în fața altarului:

„Sunt mirese care vor unghii colorate, am întâlnit. Își doresc pietre mari, cât mai multe, ca să iasă în evidență, dar și unghii cât mai lungi. Cam 80% dintre mirese vor baby boomer, care este un degrade cu alb pe vârf, iar spre zona cuticulei roze. French nu cred că a mai fost dorit la mirese. Totul merge spre o zonă modernă. Nu este vorba de luna în care se căsătoresc. În general, ele vin și își arată rochia de mireasă, iar specialistul adaptează design-ul unghiilor”.

Cea mai căutată culoare din această vară

Nu este un secret faptul că vara se preferă culorile. În acest sezon, culorile pastelate au fost la mare căutare, iar turcoazul a fost în tendințe. Această nuanță are legătură cu vacanțele petrecute la mare:

„Turcoaz a fost cea mai cerută culoare, din toate. Turcoaz, albastru deschis, roz lăptos și galben. În general, culorile pastelate. Totuși, cea mai mare tendință a avut legătură cu nuanțele de turcoaz, care se potrivesc cu valurile mării”.

9.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.