Ce mașină conduce Emma Răducanu. Dovada că succesul nu a schimbat-o deloc

Este o surpriză pentru toată lumea
Ce mașină conduce Emma Răducanu. Dovada că succesul nu a schimbat-o deloc

Ce mașină conduce Emma Răducanu. Deși este una dintre sportivele cu o ascensiune fulminantă în carieră în ultimul an, Emma Răducanu rămâne o persoană modestă. Se vede acest lucru și prin mașina pe care o conduce. Deși are în cont milioane de euro și și-ar putea permite orice bolid de lux, sportiva de origine română, în vârstă de doar 19 ani, preferă un autovehicul banal. Fanii ei au rămas cu adevărat surprinși când au văzut ce conduce jucătoarea de tenis, de fapt.

Ce mașină conduce Emma Răducanu. Nu o să-ți vină să crezi

Emma Răducanu s-a făcut remarcată în tenisul mondial începând cu vara anului trecut, când, la doar 18 ani, a ajuns în optimile de la Wimbledon. În lunile ce au urmat, cariera sa a cunoscut o ascensiune fabuloasă, sportiva reușind să câștige în toamna lui 2021 primul ei turneu de Grand Slam, US Open.

Odată cu succesul de pe hard-ul american, Emma Răducanu a devenit atracția principală a marilor companii, cu care sportiva a semnat contracte uriașe de sponsorizare, printre ele numărându-se Dior, Tiffany, Evian, British Aiways sau Vodafone.

În plus, Emma a devenit și ambasadorul faimosului brand Porsche. Unul din visele sale încă din copilărie a fost să își achiziționeze o astfel de mașină de lux.

„Acest parteneriat cu Porsche este incredibil ”

„Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche.

Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor”, a scris Emma Răducanu, pe contul său de Instagram.

În ciuda tuturor acestor lucruri, Emma Răducanu a rămas cu picioarele pe pământ, dând dovadă de o modestie ieșită din comun. Deși ar putea să își achiziționeze oricare dintre bolizii de lux existenți pe piață, sportiva preferă să meargă cu o mașină deloc ieșită din comun.

Publicația Daily Mail a publicat fotografii în care Emma apare la volanul unui autoturism fabricat în România: Dacia Sandero. Mașina este una dintre cele mai ieftine din Regatul Unit, având un preț echivalent de 9.300 de euro.

Emma Răducanu, la volanul unei Dacia Sandero
Emma Răducanu, la volanul unei Dacia Sandero

Averea impresionantă a sportivei

Până acum, Emma Răducanu a adunat din tenis 3.021.929 de dolari americani. Doar triumful de la Flushing Meadows i-a adus britanicei peste două milioane de dolari. La această sumă se adaugă și banii din contractele de sponsorizare, ajungând astfel la o avere de 5,4 milioane de dolari.

Emma Răducanu, la volanul unei Dacia Sandero
Emma Răducanu, la volanul unei Dacia Sandero

Toate parteneriatele de imagine au fost semnate pe mai mulți ani, iar suma totală pe care Emma Răducanu o va încasa doar din contracte de sponsorizare parafate până acum se ridică la 18 milioane $.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
8.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *