Ce mașini de lux deține Kim Kardashian. Are în garaj „bijuterii” în valoare de 3,8 milioane de dolari

Se știe că vedeta iubește luxul și are în garaj mașini în valoare de 3,8 milioane de dolari.
Ce mașini de lux deține Kim Kardashian. Are în garaj „bijuterii” în valoare de 3,8 milioane de dolari

Ce mașini de lux deține Kim Kardashian? Kim a făcut recent un tur al casei și în cadrul acestuia și-a dezvăluit recent colecția sa de mașini de lux.

Mare iubitoare de „bijuterii” pe patru roți, a primit cadou de la fostul ei soț Kanye cinci mașini Maybach în valoare totală de un milion de dolari. Unul dintre aceste autoturisme spune ea, este „copilul ei preferat”. Totuși, cum rămâne cu Lamborghini-ul în valoare de 200.000 de dolari?

Se știe deja ca vedeta Kim Kardashian adoră luxul. Aceasta se bucură de un trai de invidiat. Are un adevărat imperiu de proprietăți plus haine de designer cu o valoare netă de 1,8 miliarde de dolari. Așa că nu este surprinzător că deține și o colecție de mașini al cărei cost total este absolut impresionant.

Ce maşini de lux deţine Kim Kardashian

Ce mașini de lux deține Kim Kardashian

Flota vedetei valorează aproximativ 3,8 milioane de dolari. Aceasta include un Lamborghini, un Rolls-Royce și un Maybach, toate vopsite în gri, conform Vanity Fair. De ce paleta de culori gri, în mod deosebit? Pentru a se potrivi cu casa ei de 60 de milioane de dolari din California, Hidden Hills, a explicat ea.

Kardashian a făcut un tur actualizat al casei ei în cadrul unui videoclip recent postat pe YouTube pentru Vogue. În cadrul acestui material video a dezvăluit cele mai importante automobile din colecția ei impresionantă de mașini. Ea a declarat că:

„Întotdeauna am fost o fată cu mașină. Îmi plac mașinile și chiar îmi doream ceva diferit. Am vrut ca mașinile mele să se integreze în casa mea, care este gri. Așadar, am făcut toate mașinile gri în loc de obișnuitul argintiu mat, ceea ce obișnuiam să fac.”

Kim Kardashian nu este străină nici de daruri scumpe. De Crăciunul 2020, fostul ei soț Kanye West i-a cumpărat cinci Maybach-uri, potrivit publicației TMZ. Nu este clar ce ediții i-a oferit rapperul, dar Kardashian a numit autoturismul  Maybach Sedan „copilul ei preferat din totdeauna”, așa cum a declarant publicației Vogue, în cadrul interviului care a avut loc în luna februarie. Este primul SUV de la producătorul italian de automobile și, având patru copii de plimbat, nu este de mirare că vedeta îl consideră unul dintre favoritele ei.

Întotdeauna dornică să iasă în evidență, aceasta a personalizat „kit-ul de pe partea din față, astfel încât să arate puțin diferit”. Kim a ales să personalizeze Lambo-ul preferat cu un kit Mansory pentru caroserie largă și roți unice. Când a ieșit prima dată la plimbare cu vehiculul de 600.000 de dolari, a optat și pentru un outfit nonconformist, în același ton, un sutien sport care să o pună în valoare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
5.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *