Ce meserie are Denise Rifai la bază. Nu are nici cea mai mică legătură cu televiziunea

Ce meserie are Denise Rifai la bază. Nu are nici cea mai mică legătură cu televiziunea

Denise Rifai este unul dintre cei mai pe val prezentatori TV din România. Emisiunea sa, „40 de întrebări”, a primit premii importante în acest an, iar apreciera prublicului față de moderatoare și munca pe care o face se poate vedea și în audiențele mari pe care emisiunea le are. Însă chiar dacă Denise Rifai este acum una dintre cele mai cunoscute figuri din media românească, nu multă lume știe ce studii are de fapt vedeta și care este meseria ei de bază.

Ce meserie are Denise Rifai la bază

De ani buni, Denise Rifai este o prezență constantă pe micile ecrane din România. Ea a început să lucreze în media ca editor și prezentator de știri la un post de radio. Ulterior a făcut pasul către televiziune, unde a ajuns reporter, după care moderator de emisiuni politice la postul Realitatea TV.

Cariera sa avea să cunoască un salt important odată cu mutarea la Kanal D, acolo unde de doi ani prezintă una dintre cele mai de succes producții ale postului: „40 de întrebări cu Denise Rifai”. De la politicieni, vedete, artiști și importanți oameni de afaceri, cu toții sunt dezbărcați de secrete de frumoasa prezentatoare în emisiunea sa. Iar succesul emisiunii sale este confirmat atât de audiențele pe care le înregistrează, cât și de premiile pentru „Cea mai bun emisiune de interviuri-portret” pe care le-a primit în două ediții consecutive ale Galei Premiilor TV Mania.

Cu toate acestea însă, meseria de bază a vedetei nu este cea de jurnalist, ci de economist, fiind absolventă a Acedmiei de Studii Economice din București.

Într-un interviu acordat recent publicației Playtech.ro, Denise Rifai a mărturisit că tocmai datorită pregătirii sale profesionale de bază știe cum să își gestioneze finanțele și nu este dispusă să cheltuiască bani pe lucruri care nu îi folosesc doar de dragul de a le avea.

„Eu sunt economist la bază, sunt o tipă foarte echilibrată, știu cât de greu se câștigă banii. Eu însămi câștig banii și o fac cu foarte multă muncă, așa că sunt foarte calculată și pragmatică”, a declarat jurnalista pentru Playtech.

„M-a ajutat foarte mult că am făcut ASE în meseria asta”

Probabil că multă lume se întreabă acum cum a ajuns Denise Rifai de la studii economice să fie jurnalist. Ei bine, tot vedeta a lămurit această chestiune. Ea a precizat că a urmat un curs postuniversitar de jurnalism.

„M-a ajutat foarte mult că am făcut ASE în meseria asta pentru că eram printre puținii jurnaliștii care aveau pregătire economică. Eu am făcut un curs de jurnalism post universitar, punct! Eu sunt economist la bază, de fapt. Nu am făcut master pentru că nu am avut timp să mă dedic unui program de masterat”, a spus vedeta de la Kanal D în cadrul unui podcast.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *