Ce meserii surprinzătoare au părinții lui Smiley. Detalii mai puțin știute despre familia artistului

Mama lui chiar l-a ajutat în carieră, lucrând la casa sa de producție

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Pe lângă cariera sa de succes, cântărețul se mândrește și cu o familie frumoasă alături de Gina Pistol și micuța lor Josephine. Puțini sunt cei care știu însă detalii despre părinții lui Smiley, dar și ce meserii au aceștia.

Cine sunt și ce meserii au părinții lui Smiley

Pe 27 mai 2023 Smiley s-a căsătorit cu Gina Pistol, cea alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de șapte ani. Împreună au și o fiică, pe Josephine. La marele eveniment au participat și părinții lor, despre care oamenii nu știu prea multe detalii. În cazul părinților lui Smiley, meseriile lor sunt surprinzătoare, mai ales că nu au nicio legătură cu muzica.

Tatăl lui Smiley, pe numele său Ion Maria, a fost pilot în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Ulterior a ajuns directorul unei fabrici de pâine din Cernica. Mama artistului, Ioana Maria, a fost contabilă și a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești. Smiley spunea că a fost mereu motivat de către familia sa, chiar dacă inițial tatăl lui nu a fost de acord să cânte alături de formația Simplu.

Mai târziu, mama lui chiar l-a ajutat în carieră, ocupându-se de faimoasa casă de discuri HaHaHa Productions. Ea a fost contabil și o perioadă director financiar la HaHaHa Productions.

„Este un om care muncește enorm. Asta l-a ajutat să reușească în toate proiectele. Eu, de multe ori, am spus că n-aș fi putut să muncesc atât de mult cât muncește el, în niciun domeniu. Nu pot să am alte vorbe decât la superlativ despre el”, spunea tatăl lui Smiley la avanpremiera filmului Odată pentru totdeauna, film în care a jucat și Smiley.

Ce diferență de vârstă este în Smiley și Gina Pistol

Gina și Smiley au devenit soț și soție pe 27 mai 2023, după șapte ani de relație. O bună perioadă de timp au preferat să își țină relația ascunsă. În tot acest timp au devenit și părinții micuței Josephine. Mulți se întreabă ce diferență de vârstă este între cei doi. Ei bine, ina Pistol este mai mare decât Smiley cu aproape trei ani, urmând să împlinească, la finalul anului, 43 de ani. Smiley își serbează ziua de naștere în luna iulie, când va împlini 40 de ani.

Vezi și – Locul unde își vor petrece Gina Pistol și Smiley luna de miere. E o locație superbă, mulți visează să ajungă aici VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *