Ce nu face Doinița Oancea nici măcar atunci când este pe plajă: ”Privirile le simți oricum” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a spus lucrurilor pe nume

Ca niciodată, anul acesta, Doinița Oancea a avut o lună plină de vacanță, lună pe care a decis să o petreacă la malul mării, unde simte că se relaxează cel mai bine. Fie că era pe litoralul românesc, fie într-o zonă din afara țării frecventată de români, actrița din serialul ”Lia, soția soțului meu” era imediat recunoscută, iar mulți dintre admiratori își făceau curaj și îi cereau să se pozeze cu ei. Vedeta a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că în acele situații îi ruga să o aștepte puțin pentru a se îmbrăca, lucru care îi șoca pe mulți dintre fani.

Ce refuză să facă Doinița Oancea chiar și atunci când este pe plajă

În pauza dintre sezoanele serialul ”Lia, soția soțului meu”, difuzat la Antena 1, Doinița Oancea a decis să petreacă toată vacanța pe plajă, la malul mării.

”Am avut multe, vrei să-ți zic câte? 30 și ceva de zile de vacanță. Într-adevăr, am avut vacanță și mi-am propus de dinainte de a începe vacanța să mi-o petrec, dacă reușesc, la mare. Aproape am reușit”, ne-a declarat artista, care s-a bucurat și de câteva zile singură pe plajă, nu pentru că și-a dorit neapărat, ci pentru că nu s-a sincronizat cu prietenii din gașca ei:

”Primele două părți din vacanță am fost singură, singură. Simt și această nevoie de a sta eu cu mine, cu o carte, cu marea. În primul rând,  simt să nu-mi facă nimeni program. Sună ciudat. Nu neapărat să nu-mi facă nimeni program, dar să nu țin cont de programul altcuiva și să- mi fac pe al meu, fix cum vreau. Din păcate, nu toată lumea poate să aibă programul meu și acum ne întoarcem la chestia asta, și dacă aș fi vrut nu m-am nimerit cu prietenii mei. Motiv pentru care am fost de-a dreptul singură”.

”Am ales și plaje mai ferite”

Conștientă de faptul că poate fi ușor recunoscută și fotografiată de paparazzi, Doinița Oancea a ales și locuri ceva mai ferite, însă destul de populate. Nu a ales asta pentru că nu își dorește o interacțiune cu admiratorii ei, ci pentru că are un principiu pe care mulți nu îl prea înțeleg, mai ales când totul se petrece pe plajă, unde toată lumea este sumar îmbrăcată.

”Am ales și plaje mai ferite să zicem sau unde oamenii nu veneau neapărat să se bage în sufletul tău. Nu este despre asta, dar am fost ok. Eu nu fac poze dezbrăcată. La mine pe Instagram nu vezi așa ceva, cel mult o poză cu spatele, o parte dintr-un costum de baie, adică nu mă postez în costum de baie în totalitate. De fiecare dată,  dacă venea cineva și își dorea o poză cu mine, spuneam să aștept un pic ca să mă îmbrac”, a mai povestit Doinița Oancea pentru EGO.ro, sublinind faptul că asta nu înseamnă că nu îi face mare plăcere să stea de vorbă cu admiratorii ei sau să se pozeze, ci că uneori este ciudată situația atunci când îi pune să aștepte pentru poza mult dorită:

”Privirile le simți oricum, că oamenii te văd, dar eu am norocul, așa aș vrea să zic, dar chiar așa și este, să primesc foarte multe zâmbete din partea oamenilor și asta este un lucru bun și foarte frumos care mi se întâmplă datorită meseriei pe care o am”.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *