Ce nu îi lipsește niciodată lui Kate Middleton din geantă. Obiectele pe care le are mereu la ea

Indiferent de evenimentele la care participă, ducesa Kate poartă mereu o geantă cu patru obiecte esențiale.
Ce nu îi lipsește niciodată lui Kate Middleton din geantă. Obiectele pe care le are mereu la ea

Ce nu îi lipsește niciodată lui Kate Middleton din geantă, oriunde ar merge. Kate, ducesa de Cambridge, călătorește foarte mult în țara dar și în toată lumea pentru a-și îndeplini îndatoririle regale. Fie că poartă ținute formale, rochii elegante sau chiar ținute casual, ducesa accesorizeză mereu o geantă de dimensiuni medii.

Marcia Moody, autoarea biografiei ducesei, a dezvăluit în cuprinsul cărții că există patru articole obligatorii pe care Kate Middleton le poartă cu ea oriunde ar merge. În fiecare clutch sau geantă tote, există câteva elemente esențiale de care ducesa are nevoie. Este vorba de câteva piese perfect practice pe care majoritatea dintre noi le avem în genți.

Ce nu îi lipsește niciodată lui Kate Middleton din geantă

Se pare că este vorba de patru articole cheie. În primul rând este vorba de o oglindă compactă, în care poate să își verifice deseori înfățișarea. Apoi, ducesa mai are o hârtie absorbantă, necesară pentru a îndepărta orice exces de strălucire și o batistă. Batista este de altfel un alt obiect util, care poate fi folosit în caz că Prințul George, Prințesa Charlotte ori micul Prinț Louis s-ar murdări ori au nevoie să își șteargă nasul.

Ce nu îi lipsește niciodată lui Kate Middleton din geantă

Nimic ieșit din comun, ați putea spune, nu-i așa? Doar că, așa cum v-ați dat seama, printre obiectele esențiale nu se numără și un telefon. Acesta este de fapt un detaliu remarcat chiar de fostul editor Vogue, Alexandra Schulman. Atunci când ducesa a fost protagonista ședinței foto de copertă pentru numărul centenar al revistei în 2016, Schulman a observat acest aspect. Kate Middleton nu are telefonul la vedere. Când s-au aflat în studioul foto, în timp ce toți ceilalți își verificau în mod constant telefoanele, ea nu l-a scos niciodată pe ale ei, nici măcar o dată. Probabil Kate respectă anumite norme regale și adoptă o anumită conduită, chiar dacă nu se află la un eveniment protocolar.

Eticheta genților regale

Eticheta genților regale a fost, de asemenea, subiectul multor discuții când vine vorba de exemplu, de Regina Elisabeta a II-a. Aceasta aproape întotdeauna este văzută purtând o geantă clasică și compactă, de obicei de la brandul de lux Launer, care o însoțește în timpul angajamentelor publice.

Sally Bedell Smith, care a scris biografia reginei, a dezvăluit ce obiecte esențiale se găsesc în geanta de mână a Reginei Elisabeta. Este vorba de ochelari de citit, pastile de mentă și un stilou. Un alt biograf regal a raportat anterior că alături de obiectele de zi cu zi, cum ar fi o oglindă și un ruj, se găsește întotdeauna și o bancnotă de 5 lire sterline. Bancnota este atent împăturită pentru a fi donată la biserică duminica.

Citește și Kate Middleton, apariție spectaculoasă într-o rochie aproape identică cu cea a lui Lady Diana. Cum a fost surprinsă în public

sursă foto: Instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *