Ce nu suportă Ruxi Opulență la bărbați. Motivul pentru care nu le mai răspunde la telefon: “I-am atras atenția” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a scos bărbați din viața ei pe considerente de bun simț

Atât în cadrul reality show-urilor ”Bravo, ai stil!” și ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, dar și în mediul online, Rux a demonstrat că este o persoană directă, care nu are bariere atunci când vrea să-și spună punctul de vedere și, de cele mai multe ori, îi ”taxează” grav pe cei din jurul ei. Vedeta a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că cel mai mult o deranjează proasta educație de care dau dovadă din ce mai mulți bărbați, dar și femeile din generațiile actuale.

Ruxi Opulență este exigentă cu bărbații

Rux a încercat, de-a lungul timpului, să promoveze niște valori sau măcar să îi facă pe cei care o urmăresc să înțeleagă faptul că nu toate lucrurile trebuie privite cu superficialitate.

”Știi vorba aia cu ”cei șapte ani de acasă”? Dacă îi ai, solizi, ăia te formează pe tine ca om pe viitor și rămân stabili în creier. Pentru mine, chestia asta înseamnă ca părinții să comunice cu tine de acasă, să-ți explice foarte multe lucruri, dar așa să stea în capul lor, să-i așeze pe un scaun și să le explice punctual. Adică situații explicate și băgate în cap copilului. Cumva mi se pare că acum nu există absolut niciun fel de comunicare, adică cred că foarte puțini părinți mai fac asta”, ne-a declarat Rux, completând că ea se simte mult mai atrasă de un tocilar decât un băiat care este șmecher doar în concepția lui:

”Educația va fi și o să fie mereu sexy. Atât la bărbați, cât și la femei. Gramatica e sexy, cultura e sexy, un om care citește este sexy sau care, cel puțin, știe multe chestii, cu care poți să vorbești. Eu ador bărbații care sunt tocilari. Îmi place să stau cu ei, să vorbesc cu ei, sunt fascinată de chestiile astea”.

”Eu nu sunt genul care tace”

Ruxi Opulență vorbește atât din propriile experiențe, dar și din ceea ce a remarcat la cei din jurul ei, fără să fie neapărat implicată direct: ”Mi-am dat seama că îți dai seama dacă un bărbat este bine crescut de cum se poartă și cu alte femei atunci când este cu tine. Că de exemplu dacă este cu tine de mână și intrați undeva în timp ce o femeie iese, iar el deschide ușa și o lasă pe ea să intre sau intră cu tine de mână îmbrâncind femeia cealaltă. Am observat că, dorind să demonstreze nevestelor că ei nu se uită după alte femei, sunt nepoliticoși cu restul, iar partenera de viață se bucură. Eu analizez chestiile astea și îmi dau seama că educația este proastă din ambele părți. Eu, ca femeie, dacă văd că iubitul meu intră peste o altă femeie, îi spun să o lase să treacă”, a mai povestit fosta concurentă de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pentru EGO.ro, completând că atunci când apar în preajma ei astfel de ”personaje” nu face altceva decât să se distreze cu ei și apoi să nu le
mai răspundă deloc la telefon:

”Am avut discuții când mi s-a părut că a făcut ceva nepoliticos sau s-a purtat urât în anumite situații și i-am zis, i-am atras atenția. Nu suport chestii astea și mereu m-am distrat cu genul ăsta de bărbați o dată, de două ori și la revedere. Dar oricum eu nu sunt genul care tace, adică dacă văd ceva care nu este normal îi spun că este nesimțit. În trafic, la masă”.

”De când a început să vorbească cere bani”

Cea care însă are curajul să-i dea replica și care îi seamănă din punct de vedere al atitudinii este nepoata ei, Maria, pe care publicul a cunoscut-o deja prin intermediul filmulețelor pe care Rux le postează în social media.

”E pericol public. Râde de mine, îmi spune că arăt ca un băiat. Are momente în care îmi spune că nu mai arăt ca un băiat pentru că mi-am pus unghii cu cristale sau că am unghii roz”, a mai povestit amuzată creatoare de conținut, completând că atât de fericită este de modul în care micuța privește lucrurile încât nu reușește să-i refuze niciun capriciu:

”De când a început să vorbească cere bani. Adică nu există o dată să nu ceară. Și la supermarket dacă intru să iau un măr sau o apă, ea își ia coșul ei și se duce singură să-și cumpere ce vrea. Vine cu coșul efectiv plin și îmi zice că nu mai are acasă, are nevoie de provizii. Își ia de toate”.

Nu se consideră vedetă

Cu toate că îi place să stea de vorbă cu comunitatea ei pe diverse probleme și chiar a scris două cărți cu mesaje motivaționale, Rux nu se consideră persoană publică.

”Încă nu s-a prins că poate să-mi ceară bani pentru filmulețele din social media. A venit într-o zi să o aducă doamna care o ia de la școală și eu ieșeam din curte și mă vede, moment în care începe să țipe că sunt mătușa ei faimoasă. Îi zicea femeii respective. Eu încercam să-i fac semne să tacă și ea mă și certa, că ce nu este adevărat? Ea nu are TikTok, nici nu o să-i fac. Sper să nu o lase nici sora mea să-și facă. Nu”, a mai declarat Rux pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *