Ce nu trebuie să faci la mormântul lui Arsenie Boca. Secretul pe care unii credincioşi nu îl știu

Ce nu trebuie să faci la mormântul lui Arsenie Boca. Se spune că după ce au ajuns la mormântul lui Arsenie Boca, viața multor oameni s-a schimbat în bine. Ce trebuie să știi mai exact!
Ce nu trebuie să faci la mormântul lui Arsenie Boca. Secretul pe care unii credincioşi nu îl știu

Ce nu trebuie să faci la mormântul lui Arsenie Boca și ce greșeli fac unii credincioși când ajung acolo. Ei bine, sunt câteva aspecte de care oamenii care ajung în locul sfânt nu țin cont. Mii de persoane ajung zilnic la Mănăstirea Prislop, unde se roagă pentru sănătate și pentru binele celor dragi. Iată secretul pe care unii credincioși nu îl știu.

Ce nu trebuie să faci la mormântul lui Arsenie Boca, de la Mănăstirea Prislop

Se spune că după ce au ajuns la mormântul lui Arsenie Boca, viața multor oameni s-a schimbat în bine. De aceea este considerat unul dintre cele mai speciale locuri, în care ajung mii de oameni zilnic. Unii dintre cei care calcă într-un astfel de loc cred că au luat parte la adevărate minuni. Se spune că înainte să moară, părintele a spus: „după ce o să piară asta – și indica trupul omenesc – vă voi ajuta mai mult”. Ce nu trebuie să faci la mormântul lui Arsenie Boca.

Oamenii vin la mormânt cu flori

De cele mai multe ori, oamenii aduc cu ei flori atunci când vin la mormântul lui Arsenie Boca. Se spune că nu trebuie să aduceți flori și daruri într-un astfel de loc. Oamenii trebuie să vină doar cu dorința de a schimba ceva în viața lor. „Să ne corectăm viața înspre bine”, asta a spus părintele Arsenie Boca înainte să moară.

„Oamenii trebuie să vină aici cu dorinţa de a-şi schimba viaţa, din răutate spre bine. Să ne punem de acord cu voia lui Dumnezeu. Părintele Arsenie Boca ne cerea să ne corectăm viaţa înspre bine. Acesta trebuie să fie scopul celor care vin aici, de a cunoaşte adevărata cale a întâlnirii cu Domnul Hristos. Părăsirea faptelor rele şi îndreptarea vieţii după voia lui Dumnezeu. Acesta este cel mai bun lucru”, a declarat o maică stareță pentru romaniatv.net.

Unii pelerini au asistat la minuni dumnezeiești

Credincioșii care cunosc puterea părintelui Arsenie Boca vin anual să se reculeagă în locul sfânt și să aducă mulțumire.

„De la mormânt, am mers la izvorul cu apă vindecătoare şi am umplut câteva sticluţe. Voiam ca mama să bea în fiecare zi din apa miraculoasă. Când veneam de la izvor, am auzit un strigăt de bucurie. Lumea s-a strâns în jurul unui copil cam de 12-13 ani, orb din naştere, care striga şi spunea că vede, că-l vede pe tatălui lui pentru prima dată. În rugăciunile lui, copilul îl rugase pe părintele Arsenie să vadă şi el şi să fie sănătos ca şi ceilalţi copii de vârsta lui.

Am aflat că familia care venise cu copilul nevăzător din Piatra Neamţ, a treia oară, a trăit clipe de emoţie copleşitoare. Când lumea s-a mai îndepărtat, am putut să -l văd şi eu pe băiat; el încă îşi turna apă în palme şi îşi spăla ochii, rostind mereu cât este de fericit că-l vede pe tatăl lui”, a spus unul dintre pelerini, potrivit Click.

Ce nu trebuie să faci la mormântul lui Arsenie Boca și ce reguli trebuie să respecți

La mormântul lui Arsenie Boca există câteva reguli de care oamenii trebuie să țină cont dacă ajung acolo. Iată mai jos, câteva dintre acestea:

  • Accesul cu animale este interzis.
  • Se interzice comercializarea oricăror obiecte în parcare şi pe drumul de acces în mănăstire.
  • Orice ţigară aprinsă este tămâie adusă diavolului.
  • Păstraţi liniştea, închideţi telefonul şi nu introduceţi bani în zidul bisericii.
  • Vă rugăm, nu aprindeţi lumânări în pădure.
  • Nu aruncaţi bani în apă, prăpastie sau în alte locuri. Acest obicei nu este plăcut lui Dumnezeu.
  • Nu aprindeţi lumânări în peşteră.
  • Nu puneţi bani şi bileţele în crăpăturile peşterii.
  • Păstraţi curăţenia. Nu aruncaţi gunoiul pe jos.
  • Dacă aveţi evlavie faţă de părintele nostru Arsenie, vă rugăm păstraţi liniştea, curăţenia şi ţinuta decentă în mănăstire.
  • Fotografiatul interzis. Filmatul interzis.
  • În mănăstire se intră cu ţinuta decentă.
  • Nu introduceţi biletele şi bani în zidul Sfintei Biserici.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.4 1143 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Constantin Matei

    In primul rand este un pacat impotriva Celui ce a murit si inviat, Isus, care este vesnic viu ! apoi este pacat sa te inchini unui mormant plin cu oase ( eu nu cred ca este ceva/cineva in mormant)si sa’i ceri ceva !Cititi Biblia, care este Cuvantul Lui Dumnezeu, idiferent de ce confesiune apartine si in ea veti gasi adevarul, nu in povesti, povestiri, datini si obiceiuri, spuse/scrise de oameni, etc !

  • UN PATRIOT CRESTIN ORTODOX

    PREA CUVIOASE PĂRINTE ARSENIE BOCA, ROAGĂ-TE LUI DUMNEZEU PENTRU NOI PĂCĂTOȘII ROBII TĂI AMIN. PREA SFÎNTĂ NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU PURUREA FECIOARĂ MARIA AI MILĂ DE NOI PĂCĂTOȘII ROBII TĂI AMIN. DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU SI MÎNTUITORUL LUMII, MILUIESTE-NE ȘI NE MÎNTUIEȘTE PE NOI PĂCĂTOȘII ROBII TĂI AMIN. NĂDEJDEA MEA ESTE TATĂL SCĂPAREA MEA ESTE FIUL ACOPEREMINTUL MEU ESTE DUHUL SFÂNT, TREIME SFÎNTĂ SLAVĂ ȚIE. TOATĂ NĂDEJDEA NOASTRĂ SPRE TINE O PUNEM MAICA LUI DUMNEZEU SI MÎNTUITORUL LUMII, PĂZEȘTE-NE PE NOI SUB SFÎNT ACOPERAMINTUL TĂU. SLAVĂ TATĂLUI ȘI FIULUI ȘI SFÂNTULUI DUH ACUM ȘI PURUREA SI ÎN VEACUL VECILOR AMIN.

  • Maria Mihaela

    Ce ciudat! Sa nu filmezi, sa nu faci poze!!!De ce ? Am mers acolo și în urma cu 15-18 ani, am făcut și poze, am și filmat, anii la rand, nu era nici o problema, de unde regulile astea acum? Este aberant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *