Ce nu trebuie să faci niciodată înainte de ziua ta de naștere. Greșeala care îți poate aduce numai ghinion

Detalii importante pentru a atrage norocul de ziua ta
Ce nu trebuie să faci niciodată înainte de ziua ta de naștere. Greșeala care îți poate aduce numai ghinion

Ziua de naștere a fiecărei persoane este foarte importantă: este o zi cu urări și cu petrecere. Vei vedea mai jos ce să nu faci niciodată înainte de ziua ta de naștere pentru a nu atrage ghinionul. De asemenea, există superstiții și în ziua respectivă, în care o persoană se sărbătorește.

Ce să nu faci înainte și de ziua ta de naștere. Cum să atragi energia pozitivă

În dimineața zilei tale de naștere este bine ca dispoziția ta să fie una pozitivă și să nu lași pe nimeni să ți-o strice. Astfel tu vei fi deschis pentru energia pozitivă oferită de sus în această zi. Este important să eviți orice tip de conflict și să stai departe de agresivitate, nervi, disperare. Gândește-te doar la lucrurile bune din viața ta, lăsând la o parte problemele. Se spune că ceea ce vei proiecta de ziua ta de naștere, aceea vei primi de atunci înainte.

Înainte de ziua ta de naștere e bine să îți cumperi lenjerie nouă, chiar dacă nu vei avea oaspeți. Nu îmbrăca haine vechi deoarece așa vei respinge norocul. Asigură-te că pui în buzunare bani, ca să îi ai tot anul.

Ce să nu faci înainte de ziua ta de naștere

  • Nu sărbători înainte – se spune că dacă faci asta îți vei scurta viața.
  • Nu lua bani cu împrumut în ajun sau chiar de ziua ta de naștere. De asemenea, nu împrumuta nimic de la nimeni. Astfel se spune că ai putea avea numeroase probleme financiare, bătăi de cap sau conflicte la serviciu.
  • Nu da nici tu lucruri sau ban cu împrumut. Se spune că dacă fac asta vei împărți norocul și bunăstarea ta altora.
  • Evită comunicarea cu oamenii bolnavi. Potrivit eushtiu.ro, există riscul să atragi problemele de sănătate de partea ta. Dacă totuși vei vorbi cu o persoană cu probleme medicale, pune în buzunar un obiect de argint. Argintul va face mai puternic câmpul tău energetic.
  • Este important numărul invitaților dacă vei face o petrecere. Nu trebuie să fie în număr de 9, 13, 18, 51, 21, 13, 99 sau 100. Se spune că aceste numere aduc ghinion persoanei sărbătorite.
  • Numerele de mai sus trebuie luate în calcul și dacă este vorba de lumânările de pe tort. Dacă vârsta ta coincide cu unul dintre ele atunci ar fi bine să alegi lumânări în formă de cifre sau să renunți la ele.
  • De ziua ta de naștere ești mai influențabil atât sub acțiunea binelui, cât și a răului. Nu se recomanda să inviți la tine persoane cu care nu ești în relații tocmai bune.
7.9 81 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.