7 obiecte care atrag dragostea și banii. Ce e bine să porți cu tine ca să ai noroc

Ce să ai tot timpul la tine pentru a atrage dragostea și banii
7 obiecte care atrag dragostea și banii. Ce e bine să porți cu tine ca să ai noroc

Vrei să ai noroc în dragoste și în plan financiar? Află de mai jos ce e bine să poți cu tine ca să ai noroc: 7 obiecte care atrag dragostea și banii.

Totul are legătură cu principiile folosite în Feng Shui, echilibrarea fluxului de energie în locuință, la locul de muncă sau în orice alt loc te afli. Feng Shui face posibilă găsirea sănătății și a armoniei, atragerea norocului atât în plan financiar cât și sentimental și prevenirea relelor. Spre exemplu, banii merg la cei care știu să îi atragă. Iată mai jos ce e bine să porți cu tine pentru a avea noroc:

7 obiecte care atrag dragostea și banii

Bancnote. Acestea, purtate în portofel sau buzunar, atrag mai mulți bani. Trebuie să te asigură că sunt noi și nu se deteriorează, scrie stiridinlume.ro. Cu cât bancnota este mai mare, cu atât este mai bine.

Pietre. Pietrele reprezintă elementul Pământ în Feng Shui. Acestea atrag energiile care se hrănesc și se stabilizează pe o bază solidă. Pentru și mai multă putere este indicați să porți pietre negre sau verzi.

Boabe de orez. Acestea sunt un aliment de bază și reprezintă o viață bună și abundență. Se mai spune că orezul reduce impulsul de a cheltui bani. Este recomandat de către specialiștii Feng Shui să aveți 21 de boabe de orez în portofel.

Scoici. Multe civilizații au folosit scoici ca formă de bani. În unele zone ale lumii sunt în continuare considerate foarte valoroase și au puteri spirituale. Se spune că ameliorează stresul și oferă o bună capacitate de luare a deciziilor.

Sare de mare. Aceasta atrage banii. Trebuie să iei puțină sare de mare, să o pui într-un ambalaj de nailon și să o ții într-unul dintre compartimentele portofelului. De asemenea, absoarbe și energia negativă care ar putea fi în portofel.

Iconiță. Este foarte important de menționat faptul că pentru ca iconița sau talismanul religios să te ajute, credința trebuie să existe în inimă.

Trifoi cu patru foi. Este o plantă cu proprietăți magice. Nu numai că este unul dintre cele mai puternice talismane de noroc, ci este și o bună amuletă împotriva forțelor malefice. Cu toate acestea, este destul de dificil să găsești un trifoi cu patru foi, căci se ascund printre mii de trifoi cu trei frunze. Dacă ai norocul să găsești unul, poartă-l cu tine tot timpul pentru a-ți aduce noroc.

8.5 83 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.