Ce să ții în portofel pentru a atrage norocul. Este important pentru bunăstare

Ce să faci pentru a avea mai mulți bani în portofel
Ce să ții în portofel pentru a atrage norocul. Este important pentru bunăstare

Nu ești mulțumit de situația ta financiară? Dacă îți dorești mai mult decât ai în prezent în portofel trebuie să știi că există modalități care vin în ajutorul tău. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce să ții în portofel ca să atragi banii de partea ta.

Ce să ții în portofel pentru a atrage norocul. Bancnota care nu trebuie să-ți lipsească

Potrivit Lidiei Fecioru în fiecare portofel trebuie să existe o bancnotă de 100 de lei. Cu ajutorul ei vei atrage și mai mulți bani.

„Bancnota de 100 de lei atrage bani”, a spus Lidia Fecioru, în emisiunea de la Antena 3.

De asemenea, potrivit acesteia, este bine ca atunci când primim bani aceștia să rămână în portofel peste noapte. Nu trebuie să îi cheltuim imediat deoarece, în felul acesta, ei aduc energia banului.

„Seara nu se dau bani. Se spune că dai bunăstarea din casă”, a mai spus Lidia Fecioru.

Ce să faci când nu ai bani

Lidia Fecioru a explicat că mai există și alte soluții pentru a atrage banii spre tine, atunci când te confrunți cu lipsa lor. Bioenergoterapeutul susține că e bine să mergi pe străzi cu case ale oamenilor bogați. De asemenea, este foarte important să știi ceea ce vrei și să formulezi mereu în gând.

Cum trebuie să fie portofelul pentru a atrage banii

Pentru a avea cât mai mulți bani se spune că e bine ca portofelul să fie colorat în culorile pământului. Spre exemplu: maro, negru, galben, auriu, argintiu. De evitat sunt culorile: verde, albastru și toate varietățile lor. De asemenea, se spune că e bine ca portofelul să fie mare, banii să stea drepți și să mai fie loc și pentru alții.

Asigură-te că portofelul tău are și un buzunar mai mic pentru monede. Se spune că e bine ca acesta să fie făcut din țesături naturale, piele întoarsă sau un material organic. Acestea permit pătrunderea energiei banilor în portofel. De evitat: materialele artificiale: polietilenă, plastic sau altele, scrie playtech.ro.

 Talismane care aduc norocul

Trei monede chinezești, legate cu fir, ar fi de mare ajutor pentru a aduce prosperitate în afaceri sau înțelegere la locul de muncă. Se consideră că atrag norocul și obiectele care ilustrează struguri de poamă, frunze de mentă sau ceai verde.

Ce să nu ții în portofel: nu e indicat să ai în portofel fotografii deoarece acestea dereglează energia banilor. Se spune că banii au o influență aparte asupra energiei oamenilor din pozele pe care le ții în portofel.

8.5 67 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.