Ce o deranjează pe Misty, după ce nunta cu Keo a fost amânată: “Pornesc toate zvonurile, se fofilează, nu vrea să o ia, săraca de ea!” VIDEO EXCLUSIV

Scris de:

Iulia Statie

14 Jul. 2023

Misty și Keo formează un cuplu frumos de mulți ani, având împreună o fiică minunată, Arya, care le ocupă tot timpul. Chiar dacă și-au amânat nunta, vedeta a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că evenimentul o să aibă loc în acest an. Cu toate acestea, blondina a fost deranjată de anumite zvonuri după ce gurile rele au susținut că partenerul său nu și-ar dori, de fapt, să meargă în fața altarului cu ea.

Misty, despre nunta cu partenerul său Keo

Misty și Keo trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mult timp, astfel că, de-a lungul anilor, numeroase persoane i-au întrebat când o să facă nunta. Superba blondină a explicat că nu o să țină în secret detalii despre marele eveniment, însă, neavând un răspuns concret, oamenii au început să lanseze diverse zvonuri răutăcioase.

”A devenit inconfortabil. Aceeași întrebare tot timpul, aceleași fofilări. De fapt, nu am nicio dată sigură. Cu siguranță, când se va întâmpla, se va afla. Vor fi niște momente frumoase și importante în viața noastră pe care o să vrem să le împărtășim cu publicul care ne apreciază și ne este alături. Îmi este inconfortabil pentru că nu am un răspuns să dau și de aici pornesc toate zvonurile: “Se fofilează, nu vrea să o ia, săraca de ea!”. De aici tot felul de zvonuri cum că: “Ea vrea săraca, dar nu vrea să o ia!”. Acestea sunt lucrurile care mă deranjează, dar, în același timp, caut să nu le aflu, însă ajung fără să vreau la urechile mele, se găsește cineva să îmi zică: “Ai văzut ce a zis?”.

VIDEO: Cătălin Shadi Sîrbu

O să se căsătorească în acest an

Mai mult, Misty ne-a mărturisit că nunta o să aibă loc în acest an, însă mai sunt multe detalii de pus la punct, printre care și locația.

“Tot timpul este câte ceva mai important, apare câte ceva și ne dă înapoi cu planurile pe care am apucat să ni le facem. Nu a fost o prioritate, însă începe să devină pentru că îmi doresc să devin mireasă tânără. Se va întâmpla. Am început să discutăm, se va întâmpla anul acesta, însă nu știm anumite detalii, dacă o să fie la Sibiu sau la Geneva. O să vedem. Important este să fim bine, sănătoși, să putem să ne bucurăm de viață și de momentele importante ca familie. De când o avem pe Arya, absolut orice trăim este mai intens și mai profund. Încerc să mă bucur de prezent”.

Keo, un tătic atent

Arya este o adevărată minune, iar părinții ei sunt atenți la nevoile micuței și au grijă ca aceasta să aibă parte de tot ce este mai bun. Ba chiar, Keo se oprește din muncă dacă observă că fiica lui vrea să petreacă timp cu el:

“El nu prea este cu evenimentele, nu prea îi plac locurile aglomerate, ceea ce nu înțeleg pentru că este mereu pe scenă, în locuri aglomerate, dar bănuiesc că nu este același feeling. El a vrut să îmi ofere această ieșire și să stea cu Arya, dar ea a vrut să meargă cu mine. Am zis: “De ce nu?”. Am venit mai devreme, am luat masa împreună, am ieșit ca fetele. El profită când rămâne singur, se concentrează. Ușile studio-ului sunt întotdeauna deschise, nu a vrut ca Arya să simtă că este dată la o parte sau nu are voie, așa că ea are cale liberă. De multe ori îi spun: “Mami, te rog frumos, lasă-l pe tati, are treabă!”. Zice: “Ce dacă, se oprește!”. Când apare Arya, el se oprește”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *