Ce ocupație are la bază Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache: „Așa am început”. A povestit fără sfială ce joburi a avut de-a lungul timpului

Iată ce meserie are cel care i-a furat inima Oanei Matache!

Radu Siffredi și Oana Matache formează un cuplu de câteva luni de zile. Publicul i-a putut cunoaşte mai bine pe cei doi parteneri în emisiunea de la Antena 1, Power Couple. Dacă despre blondină se cunosc mai multe detalii, ea fiind sora Deliei, despre iubitul ei nu se știu prea multe lucruri. Iată cine este Radu Siffredi și cu ce se ocupă bărbatul!

Cu ce se ocupă partenerul de viață al Oanei Matache

Oana Matache nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Ea este sora Deliei și a fost căsătorită cu Răzvan Miheț, bărbat împreună cu care are și doi copii. De câteva luni de zile, însă, blondina s-a separat de soțul ei și s-a cuplat cu Radu Siffredi.

La început, toată lumea a pus-o la zid pe Oana Matache pentru că și-a părăsit partenerul, cea mai vocală a fost chiar mama sa, Gina Matache. Timpul a trecut, însă, și blondina împreună cu noul ei partener au participat la Power Couple, iar acolo cei doi au reușit să facă o figură frumoasă, ajungând până în finala competiției.

Ce meserie are la bază, de fapt, Radu Siffredi

Extrem de activ în mediul online, iubitul Oanei Matache a făcut dezvăluiri despre trecutul său. Bărbatul a spus că meseria sa este aceea de editor video. Acesta a studiat  la liceul de Artă Galați ”Dimitrie Culcin”, iar, în copilărie, Radu Siffredi și-a dorit foarte mult să devină actor.

La 16 ani, însă, partenerul Oanei Matache a suferit un accident și a fost nevoit să renunțe la visul său. În afară de meseria de cameraman, Radu Siffredi se mai ocupă și de o firmă la care este 50% asociat. Este vorba despre FRITFRITFRIPT S.R.L. Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 30.000 de euro și un profit de 24.000 de euro.

”Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame. La momentul de față sunt director of picture, adică filmez.

Eu am terminat liceul de teatru și visul meu, de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție.

Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant”, a mărturisit bărbatul în mediul online.

Citește și Oana Matache și Radu Siffredi dau din casă. De la ce pornesc discuțiile între ei. Ce îi reproșează artista iubitului său!

Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi

În cadrul unui interviu, sora Deliei Matache a făcut publice detalii neștiute despre relația ei cu Radu Siffredi. Cei doi s-au cunoscut la o filmare a unui prieten comun, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului.

”Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată.

Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni.. Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”, a spus Oana Matache.

Citește și Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la „Power Couple”, emisiunea care se va difuza la Antena 1. „Noi nu avem nevoie de psiholog, avem nevoie de psihiatru după show-ul ăsta” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *