Ce operații estetice are Alina Ceușan. Celebra influenceriță a vorbit deschis despre ele. Galerie foto impresionantă cu transformarea sa

Vedeta a vorbit fără perdea despre intervențiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului!

Alina Ceușan este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut din România. Doar pe Instagram, vedeta este urmărită de aproape un milion de oameni. Însă, puțini știu cum arăta blondina înainte de operațiile estetice. Iată câte intervenții a suferit blondina, dar și cum arăta înainte de a trece pragul medicilor esteticieni.

Alina Ceușan, despre operațiile sale estetice

Alina Ceușan, în vârstă de 31 de ani, se numără printre cele mai îndrăgite influencerițe de la noi din țară. Ea a devenit cunoscută în mediul online începând cu anul 2012.

Însă, la vremea aceea, vedeta nu arăta deloc ca în prezent. Vezi câteva imagini mai vechi cu celebra creatoare de conținut în galeria foto a acestui articol!

După cum se știe deja, Alina Ceușan a trecut de mai multe ori pragul medicilor esteticieni și nu s-a ferit să recunoască acest lucru. Întrebată la ce intervenții estetice ar mai apela, vedeta a spus că, momentan, este mulțumită de felul în care arată.

”Păi n-am eu destule? Am rinoplastie, am implanturi mamare. Nu aș mai schimba nimic. În momentul de față, chiar simt că sunt foarte bine, sunt foarte echilibrată.”, a declarat influencerița, conform protv.ro.

Citește și Alina Ceușan, mamă pentru a doua oară. Modul inedit prin care a dat vestea cea mare!

Creatoarea de conținut este însărcinată în 5 luni

În doar patru luni de zile, Alina Ceușan va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său. Vedeta este căsătorită cu Raul Tișa încă din anul 2019 și împreună au un băiețel, pe Rock, care s-a născut în anul 2020.

”Dragul nostru Rock, avantajul de a crește alături de un frate sau o soră este că devii tot mai bun la fracții…De asemenea se spune că indiferent de vârstă, când eșți alături de ei, te întorci parcă instant în copilărie.

Ăsta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu cât și Raul vorbim din experiență pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna și la trei noaptea dacă este cazul. Viață noastră se va schimbă din nou, în luna august… și sperăm că schimbarea să vină în formă celui mai bun prieten pentru ține, iubitul nostru copil.

O luăm de la capăt 🤍 Suntem încântați să putem, în sfârșit, să împărtășim vestea cu voi – familia noastră se mărește. Rock va deveni în curând frate mai mare… așa că vă împărtășim câteva mici momente care ne-au făcut să ne simțim într-o mulțime de feluri, în ultimele luni.

Suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline. Iar eu sunt aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou, așa că am nevoie de noroc pentru asta”, a scris influencerița pe Instagram.

Citește și Cum a făcut Alina Ceușan primii bani: „Acestea au fost primele job-uri, m-am bucurat că pot să fac banii mei” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *