Ce părere are Ada Condeescu despre incidentul de la Premiile Oscar, dintre Will Smith și Chris Rock: „99% a fost real, din păcate” EXCLUSIV

În timpul galei Premiilor Oscar 2022, Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, după ce starul a făcut o glumă la adresa soției actorului, Jada Pinkett Smith. Acest incident a făcut înconjurul lumii.
Ce părere are Ada Condeescu despre incidentul de la Premiile Oscar, dintre Will Smith și Chris Rock: „99% a fost real, din păcate” EXCLUSIV

Ada Condeescu a vorbit, în exclusivitate cu Ego.ro, despre ce s-a întâmplat într-o seară care se dorea plină de sclipire, la Premiile Oscar 2022.

Ada Condeescu: „Această gală m-a întristat”

Se discută aprins pe seama incidentului de la Gala Premiilor Oscar 2022. Will Smith a recurs la violență după un comentariu făcut la adresa soției sale, care suferă de alopecie. Ada Condeescu, actrița care și-a construit o carieră solidă în această industrie, ne-a explicat că incidentul a fost unul trist, mai ales pentru că vorbim despre astfel de momente în 2022, în loc să dăm atenție filmelor.

„Cumva, din punctul meu de vedere, această gală m-a întristat. M-a lăsat cu o dezamăgire profundă. Mă bucur că Will Smith și-a cerut scuze. Cred că este momentul și ca Chris Rock să își ceară iertare pentru comentariul deplasat. Bineînțeles, nu știu dacă Chris Rock știa despre afecțiunea pe care o are Jada Pinkett Smith. Dar bănuiesc că da, din moment ce noi știm. Mi s-a părut trist din ambele părți.

Recunosc că nu sunt foarte familiară cu ideea de roast. Însă dacă acesta era scopul, mi se pare, în continuare, deplasat. Nu doar că este o problemă și o afecțiune, dar vorbim și despre contextul în care toți ne putem jigni. Toți putem spune orice despre celălalt cu răutate, căci nu mai este vorba de ironie, dar suntem cumva protejați de ideea de show. Una este să ai replici ironice sau autoironice și să ai capacitatea de a nu te supăra. Însă, uneori, lucrurile depășesc un anumit grad al bunului simț și al educației, astfel că totul merge într-o zonă de derizoriu.

Din păcate, multe persoane se sprijină pe genul acesta de comportament. Și își scuză caracterul, lăsând impresia că ar fi ironici. Se pare că, în 2022, în loc să vorbim de filme, care, după părerea mea, au fost mult mai slabe anul acesta decât în alți ani, discutăm despre agresiune, palme și jigniri”, ne-a explicat ea, în exclusivitate pentru Ego.ro.

„Nu ai unde să ajungi cu genul acesta de moment”

De asemenea, tot mai mulți se întreabă dacă momentul a fost unul real sau regizat. Ada Condeescu consideră că un astfel de incident nu ar putea să fie gândit înainte de un eveniment:

„Uitându-mă la filmări și la reacții, 99% a fost real, din păcate, după părerea mea. Nu știu ce ar fi putut să fie regizat. Totul este de prost gust, așa că nu văd unde ar fi fost comicul situației în această întâmplare. Mi se pare că nu ai unde să ajungi cu genul acesta de moment”, a adăugat Ada Condeescu.

Incidentul de la premiile Oscar, motiv de tristețe pentru cei din industria filmului

Ada Condeescu și-a amintit de un eveniment găzduit la noi în țară, care i-a trezit un sentiment de tristețe. Astfel, aceasta a făcut o paralelă cu modul în care era societatea în trecut și cum s-a schimbat în zilele noastre. Incidentele de genul acesta nu trec fără să fie discutate:

„Mi-am adus aminte, tot trist, de un moment în care eram împreună cu echipa de la „Eu când vreau să fluier, fluier” la Premiile Gopo. Atunci când filmul era nominalizat la mai multe categorii și a și câștigat multe premii. Când s-a anunțat primul premiu, oamenii din sală, care făceau parte din industrie, au huiduit. Pe atunci aveam 22 de ani și am rămas șocată.

Și în momentul acesta m-ar lua prin surprindere huiduielile la o gală, indiferent dacă este de sport sau artă. Cumva, mi-am adus aminte de respectiva clipă, despre care nu s-a scris. Însă, sunt sigură că în ziua de astăzi, la ani distanță, dacă s-ar întâmpla așa ceva, cu siguranță totul ar fi făcut public”.

Ada Condeescu: „Violența nu este un răspuns”

Mai mult, îndrăgita actriță este de părere că oamenii ar trebui să își păstreze respectul față de alte persoane sau momente importante. Ada Condeescu a punctat și faptul că Will Smith nu trebuia să răspundă cu violență la comentariul făcut de Chris Rock.

„Există niște sensibilități și niște momente pentru alți oameni care trebuie să fie respectate. Apropo și de faptul că era cumva evident că este seara lui Will Smith și că avea șanse foarte mari să câștige Oscar-uri. Așa că s-a mers pe ideea să i se zică o răutate, sau, dacă nu lui, să i se jignească apropiații. A existat o lipsă de respect față de momentele importante și față de oameni. Evident că violența nu este un răspuns. Neplăcut și trist. Cumva, poate că spune multe despre societatea noastră, căci și noi suntem contemporani cu ei”, a zis ea.

Cariera lui Will Smith poate să fie afectată

Mulți se întreabă dacă Will Smith va avea de suferit din punct de vedere profesional. Ada Condeescu este de părere că persoanele din industria filmului o să se gândească mai mult când o să îi ofere un nou rol. De multe ori, carierele actorilor de la Hollywood se pot destrăma foarte repede:

„Cariera lui Kevin Spacey a fost extrem de afectată din cauza unor lucruri care s-au spus și nu s-au dovedit. Iar, ulterior, producția de la „House of Cards” a hotărât să îl elimine din serial. Deci o astfel de carieră, care, după mine, este mai solidă decât cea pe care o are Will Smith, poate să fie afectată. Și mă gândesc că poate nu neapărat acum, dar oamenii se vor gândi de două ori atunci când o să își dorească să îl distribuie într-o producție.

Este vorba până la urmă de comportament, de caracter, de stăpânirea emoțiilor. Nu poți recurge la violență pur și simplu. Ar însemna să ne întoarcem mult prea mult în trecut, ar trebui să fim civilizați. Oamenii au o responsabilitate, ținând cont că publicul îi urmărește, fără a mai discuta de mirajul actorilor. Din moment ce tu faci un astfel de gest, cumva lucrurile se clatină”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *