Ce părere are Cătălin Moroșanu despre galele de lupte din ultima perioadă. ”Atât timp cât nu se încurajează violența în școli sau în alte zone este perfect” VIDEO EXCLUSIV

Ce amintiri prețioase are despre întâlnirea cu idolul său

După retragerea din ringul de box, Cătălin Moroșanu a început o carieră, tot în domeniu, însă ca organizator de gale de kickboxing, sportul care l-a făcut celebru. Cu toate că nu-i place să vorbească despre acțiunile altora, fostul luptător a acceptat să explice pentru EGO.ro ce efect au galele de luptă care acceptă și oameni care nu au nici cea mai mică legătură cu lumea sportului.

Cătălin Moroșanu: „Pot să spun că până acum m-am întâlnit de două ori cu idolul meu în viață”

Cătălin Moroșanu s-a lăsat de kickboxing după 56 de meciuri jucate la nivel profesionist și 45 de victorii, însă sportul face parte din viața lui încă de când avea 14 ani. De aceea în momentul de față reprezintă un idol pentru mulți tineri, pasionați sau nu de sportul de contact. „Moartea din Carpați” nu și-a făcut un țel din asta, însă susține că este foarte bine ca tinerii să-și ia repere în viață, lucru pe care l-a făcut și el, la rândul lui.

„Am avut mai mulți eroi. Actorii din filme pentru mine au fost niște eroi. Bruce Lee a fost eroul meu pe partea de arte marțiale. El mi-a plăcut cel mai mult, după aceea, când am început să cresc mai mare, am văzut actori gen Denzel Washington, Tom Hanks. Chiar sunt niște actori foarte buni. Pe partea de sport, clar Arnold Schwarzengger, care pe lângă faptul că a fost Mister Univers, a ajuns și un foarte bun actor, a ajuns și un mare politician și în momentul de față este un mentor pentru toată lumea, pe toate ramurile. Pot să spun că Arnold Schwarzengger este un rol. Iar pe partea de lupte, Mike Tyson este favoritul meu”, ne-a declarat Cătălin Moroșanu, povestind despre întâlnire cu idolul lui.

„Am avut de două ori această șansă. Prima întâmplare a fost în 2006 când Mike Tyson a venit la Constanța cu yahtul lui. Am stat la coadă cred că o oră și ceva doar să îmi dea un autograf și să fac o poză cu el. După câțiva ani, cred că undeva la 10 ani, a venit în România și am făcut foarte multe poze cu el. În calitate de luptător. Pot să spun că până acum m-am întâlnit de două ori cu idolul meu în viață”.

„Hai să vedem și partea pozitivă că mai mereu ne gândim numai la cea negativă”

Cât despre ceea ce se întâmplă în momentul de față la nivelul sportului de contact, mai precis la MMA, unde se organizează fel și fel de gale în care luptele ajung să se țină și între persoane care nu au nici cea mai mică legătură cu sportul, care vin din diverse alte domenii și care vor să tranșeze o dispută personală pe ringul de box.

„Consider că sunt multe amenințări verbale. Pe internet, pe Tik Tok, toți sunt foarte fioroși. Unii dintre ei intră în ring, însă cei mai mulți rămân doar la nivelul de amenințare, ca si bullying pe internet. O parte se și luptă, că de fapt asta e și ideea amenințărilor, ca să ajungă în gala respectivă”, ne-a mai declarat fostul luptător.

Citește și Cătălin Moroșanu dezvăluie ce îl leagă de soția sa și după 20 de ani: “Din acest motiv, foarte multe relații ajung la suprasaturație” INTERVIU EXCLUSIV

Pe de altă parte, Moroșanu este de părere că aceste evenimente nu sunt deloc un lucru rău, ci le vede ca o oportunitate de a promova și mai mult sporturile de contact.

„Să știi că orice lucru este benefic. Multă lume mă întreabă despre diverse astfel de gale, cu RXF. E un lucru foarte bun pentru că lumea înțelege ce înseamnă sportul și artele marțiale. Este o chestie foarte importantă, din punct de vedere psihic, că oricine poate să facă lucrul ăsta. Eu personal văd astfel lucrurile. Ok, eu sunt promotor, fac gale profesioniste, cu luptători profesioniști, dar în același timp cred că poate să fie un val care la rândul lui poate să creeze alți copii care vor să facă sportul ăsta. Hai să vedem și partea pozitivă că mai mereu ne gândim numai la cea negativă. Astfel de gale sunt în trend acum. Să-i lăsăm să se înjure, să se bată, să facă ce vor. Ce dacă? Atât timp cât nu se încurajează violența în școli sau în alte zone este perfect”, a mai explicat Moroșanu pentru EGO.ro.

Ce părere are Cătălin Moroșanu despre galele de lupte din ultima perioadă
Ce părere are Cătălin Moroșanu despre galele de lupte din ultima perioadă

E total schimbat atunci când vine vorba de familia lui: „Avem 21 de ani de relație, ne cunoaștem, știm fiecare ce vrea”

Pe cât de fioros pare în ringul de luptă sau la antrenamentele pe care le are în cadrul academiei sale, pe atât de liniștit este în sânul familiei. Pentru că este „luna femeii”, Moroșanu ne-a mărturisit că îi place să le răsfețe pe femeile din viața lui, însă nu mai are nici vârsta, nici răbdarea pentru a umbla prin oraș după cadoul perfect.

„Vă imaginați cum aș merge eu, transpirat prin magazine ca să caut cine știe ce cadou? Niciodată. Nu suport chestia asta. Sau să fac poze și să întreb: ia uite iubita mea, îți place? Doamne Dumnezeule. Păi eu am timp să fac lucrul ăsta? Nu. La mine e foarte simplu. Îmi trimite mesaj cu ce îi place și eu plătesc. Scurt, fără prea multă poveste. Suntem practici. Nu mai merge. S-a dus perioada copilăriei, pe la 20 de ani, când mă lăudam cu ce cadou i-am luat soției mele. Acum gata. Avem 21 de ani de relație, ne cunoaștem, știm fiecare ce vrea, s-a terminat”, a mai declarat amuzat Cătălin Moroșanu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Vin banii in luna Mai 2024 pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *