Ce pasiune ascunsă are Ana, sora Iulianei Beregoi: “Cred că o să fie foarte complicat” VIDEO EXCLUSIV

Ce are de gând să studieze
Ce pasiune ascunsă are Ana, sora Iulianei Beregoi: “Cred că o să fie foarte complicat” VIDEO EXCLUSIV

Ana Beregoi a reușit să își construiască o comunitate imensă în mediul online. Alături de sora ei, Iuliana Beregoi, aceasta se bucură de o mulțime de fani. Adolescenta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre pasiunile sale și planurile de viitor pe care le are, oferind, în același timp, detalii despre legătura pe care o are cu sora ei, Iuliana.

Cum se înțeleg surorile Beregoi

Ana Beregoi ne-a mărturisit că își adoră sora, pe Iuliana Beregoi. Aceasta se bucură enorm de faptul că o are alături în orice face. Cele două se sfătuiesc atunci când vine vorba despre ținute sau despre ce postează în mediul online:

“Relația noastră este una foarte mișto. Când eram mai mici ne certam, ca toate surorile, este logic. Sunt foarte fericită că o am alături. Îi dau sfaturi, ea îmi dă mie, ne dăm sfaturi și la ținute, la piese, TikTok-uri. Eu mai mult sunt cu dansul, o învăț să danseze, ea mă învață să cânt, cum ar veni. Mă bucur să o am alături de mine. Ne împăcăm atât de bine, e cea mai tare soră din lume.”

“Sunt foarte mulți profesori care ne înțeleg”

Ana și Iuliana Beregoi au un stil de viață diferit față de mulți tineri, mai ales pentru că au cunoscut faima încă de la o vârstă fragedă și muncesc din greu pentru domeniul ales. Adolescenta ne-a mărturisit că profesorii sunt înțelegători cu faptul că este nevoie să lipsească pentru filmări:

“Sunt foarte mulți profesori care ne înțeleg. De fapt, toți profesorii de înțeleg, dar sunt câteva întrebări cu privire la faptul că lipsim atât de mult. Încercăm să ducem diferite cereri și chestii de genul acesta ca să rezolvăm cât mai OK problema, să nu fie alte întrebări și să terminăm școala cu bine. Mai avem puțin și terminăm. Nu îmi vine să cred că sunt deja în clasa a 10-a și a trecut foarte repede timpul.”

Ce pasiune ascunsă are Ana, sora Iulianei Beregoi
Ana, sora Iulianei Beregoi

Ana Beregoi: “Din Moldova nu o să mă mut complet”

De asemenea, Ana Beregoi ne-a vorbit despre planurile pe care le are pentru viitor. Vedetei îi place foarte mult Bucureștiul, mai ales pentru că și-a făcut mulți prieteni în Capitală. Totuși, tânăra își dorește să aibă parte de un loc al ei în fiecare oraș unde petrece mult timp:

“Nu mă gândesc să mă mut cu totul în București, dar mă gândesc să am o casă aici, un loc aici, adică în diferite părți în care știu că merg foarte des. Bucureștiul, pot să zic deja că este, cum ar veni, casa mea. La fel și Iașiul pentru că am fost foarte des acolo. Și Moldova. Din Moldova nu o să mă mut complet, să zic că gata, nu mai vin în Moldova. Nu, o să vin și în Moldova. Cred că după ce termin școala o să vreau să vin să stau în București, îmi place foarte mult lumea de aici și deja mi-am făcut foarte mulți prieteni.”

Ce pasiune ascunsă are

Ana Beregoi este extrem de talentată. Tânăra are și o pasiune ascunsă, anume criminalistica. Cu toate acestea, ea se gândește să studieze în continuare arta, căci are deja o carieră frumoasă:

“Mă gândesc la facultate. Încă nu știu la ce facultate. Cred că poate să fie facultatea de arte, de actorie sau mă pasionează încă un lucru, criminalistica, dar cred că o să fie foarte complicat și o să îmi ocupe foarte mult timp, așa că o să mă duc pe arte.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *