Ce pasiune nebănuită are Majda Aboulumosha. Ce îi spune partenerul de fiecare dată: “Îl bag în sperieți!” VIDEO EXCLUSIV

Ce nu știai despre vedeta TV

Majda Aboulumosha a participat, de-a lungul timpului, la diferite show-uri care au făcut-o să își depășească limitele și să accepte numeroase provocări. Astfel, vedeta a demonstrat că reușește să facă orice își propune. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, ea a vorbit despre faptul că are o pasiune care îl sperie pe iubitul său.

Majda Aboulumosha, despre pasiunile pe care le are

Majda Aboulumosha are câteva pasiuni care au legătură cu moda, printre care accesorizarea hainelor, dar și achiziționarea diferitelor perechi de cercei. Totuși, întrebată dacă își bagă în sperieți partenerul cu o anumită pasiune, ea a explicat că totul are legătură cu adrenalina:

“Îmi place foarte mult să cos, dar nu de mână, ci pur și simplu să accesorizez anumite haine. Mă relaxează! Este o chestie migăloasă, pe care el nu o înțelege de cele mai multe ori. În rest, faptul că sunt pasionată de a strânge cercei. Am foarte mulți cercei și nu înțelege când mă mai opresc! Există o locație unde sari în gol de la 30 de metri. Nu chiar în gol, căci ești ținut de o coardă! Îl bag în sperieți pentru că are puțin rău de înălțime, iar eu tot timpul zic: “Hai să urcăm, să sărim, să facem asta!”. Îmi spune: “Iubita, deci termină!”. Îmi place, acum vreau să sar cu parașuta!”

Este fana adrenalinei

Chiar dacă pare extrem de calmă, Majda Aboulumosha nu refuză vreo provocare. Vedeta a participat într-o mulțime de reality show-uri, în care a demonstrat că este puternică și poate să își depășească limitele. Totuși, atunci când vine vorba despre fobii, ea recunoaște că este claustrofobă:

“Eu am o alură mai calmă, dar nu sunt atât de calmă! Aparențele înșală, mereu am spus! Nu aș fi avut cum să iau parte la tot felul de reality show-uri, Survivor, Super Trip, unde am făcut tot felul de provocări, inclusiv această săritură în gol de la 30 de metri. M-am oferit să fiu prima ca să nu prind frică! Înțeleg (n.r. frica partenerului). Eu, spre exemplu, am claustrofobie și știu că aș putea să o înving. Am reușit doar când a fost o provocare și dacă nu intram eu, nu intra nici Doinița. Atunci, am zis: “Hai să intrăm în această peșteră și o să încerc să mă controlez!”. Mi-a fost destul de greu, așa că eu înțeleg de fiecare dată când oamenii au anumite fobii sau temeri. Chiar le înțeleg.”

Ce își doresc fanele să vândă din propria garderobă

Nu este un secret faptul că Majda Aboulumosha are o colecție impresionantă de cercei, fiind pasionată de aceste bijuterii. Astfel, fanele își doresc ca vedeta să pună câteva piese la vânzare, însă nici vorbă de așa ceva:

“Avem loc pentru niște cercei, Dumnezeule! (n.r. în casă) Mă roagă o prietenă, care are un magazin de Consignație, să îi duc la ea pentru că, mai nou, au fost fetele să întrebe dacă vreodată o să duc cerceii acolo. Asta m-a speriat puțin! Am zis: “Nu! Cerceii nu îi dau! Îți aduc haine, dacă vrei, dar nu îmi lua cerceii!”. Mi-a zis: “Majda, serios! Când te hotărăști, adu-i, că poți să faci un magazin!”.”

 

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *