Ce pasiune specială are fiul Adinei Halas, la doar 10 ani. „Face de mulți ani tot felul de cursuri” EXCLUSIV

Adina Halas s-a implicat activ în creșterea și educația fiului ei, Serghei

În urmă cu aproape 11 ani, Adina Halas devenea pentru prima dată mamă, și se gândea cu spaimă dacă va reuși să-l crească și să-l educe frumos pe băiețelul ei. Până în momentul de față s-a descurcat de minune căci, Serghei, nu doar că este un mic gentleman, dar și un copil precoce. De la mama lui am aflat care sunt activitățile la care participă băiețelul, iar Serghei a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro care este meseria pentru care se pregătește încă de pe acum.

Ce mari pasiuni are Serghei, fiul Adinei Halas

Adina Halas s-a implicat activ în creșterea și educația fiului ei, Serghei. Astfel că, în afara faptului că l-a pregătit din primii ani să fie respectuos cu cei din jur, mai cu seamă cu femeile, băiatul are agenda plină cu tot felul de activități educative. Acest lucru nu înseamnă că se bucură de copilărie asemenea celor de vârsta lui. Pe Adina am întâlnit-o în parcul de distracții din Herăstrău alături de soțul ei, Lucian Hugeanu, și fiul lor.

„Adevărul este că atunci când am născut, m-am dus și eu la maternitate, acolo unde se găsesc bebelușii, și am întrebat care este cel mai drăguț. Am ales. L-am ales pe cel mai frumos și cel mai cuminte, trebuie să recunosc. El e Serghei”, ni l-a prezentat Adina Halas pe fiul ei, completată de micuț care mărturisește că seamănă în egală măsură cu ambii părinți. „Eu semăn cu amândoi”, a declarat Serghei pentru EGO.ro.

Adina Halas, despre activitățile fiului său: „A învățat de curând să se dea pe skateboard”

Pe lângă calculul soroban, meditații la limba engleză, echitație și cursuri de IT, micuțul este pasionat de sporturile extreme în toate formele lui: de la schi, ciclism, stand-up paddling, până la skateboarding.

„A învățat de curând să se dea pe skateboard pentru că în rest se dă cam cu orice: cu bicicleta, cu trotineta, cu calul că face și echitație, cu tot ce se poate. Dar pe skate a învățat de curând, cu skate-ul unui prieten, și a cerut și el de 1 iunie unul. Am mai fost și la o sesiune de shopping, dar știi de ce? Cum ies din magazin, dacă mă duc să-i cumpăr, spre exemplu pantaloni, îi sunt mici. Deci e ceva…”, ne-a mai povestit Adina.

Adina Halas și fiul ei
Adina Halas și fiul ei

Pe de altă parte, Serghei mărturisește că este novice în ceea ce privește skateboard-ul însă învață de la prietenii lui de joacă. „Învăț să mă dau cu skate-ul de la prieteni. Mi-a luat și  cască, protecție”. Chiar dacă este un copil curajos și extrem de precaut, nu la fel de curajoasă este și Adina atunci când îl vede făcând tot felul de acrobații, așa că ori de câte ori își dorește să încerce un sport nou îl pune să folosească echipamentul de protecție adecvat.

„Am venit cu ele în parc (n.r. echipamentul de protecție pentru skateboarding). Pentru început trebuie să le pună, până învață foarte bine. Având în vedere că eu am fost un tomboy (n.r.denumirea dată unei fete al cărei comportament este considerat a fi unul tipic pentru băiat) și tot timpul eram julită și aveam toate vânătăile din lume, ar fi culmea, acum, având băiat să-i interzic să se joace în toate felurile posibile. Atunci când Serghei era mic, dacă-l vedeam că se împiedică, deși mi se strângea stomacul, nu mă repezeam să-l ridic, îi zâmbeam și îi spuneam că nu este nimic, este bine, este în regulă, dar mai aveam puțin și muream. Văd că s-a obișnuit așa și este un tip destul de relaxat, adică nu e foarte plângăcios dacă pățește ceva. Dar normal, ca mamă, ai tot timpul spaima asta, mai ales când îl văd pe cal”, ne-a mai declarat Adina, completând că și atunci când merg împreună să facă echitație, preferă mai mult să stea să-l supravegheze pe Serghei decât să călărească împreună.

„Eu sunt responsabilă cu morcovii, eu hrănesc căluții și îi  țin lui sacoșa să ia morcovul. El a făcut, într-adevăr, mai mult decât mine, mult mai multe ore, a avansat. Facem echitație cam de anul trecut din toamnă. Atunci am început să practicăm amândoi acest sport. El ceva mai serios, eu mai mult pe la grajduri cu morcovii, dar din când în când mai încalec și îmi place foarte mult”.

„Fac programe pe calculator”

Cu toate acestea, Serghei ne-a mărturisit că atunci când se va face mare, vrea să se îndrepte către o carieră în IT, nu să facă sport de performanță asemenea tatălui său. Pentru cei care nu știu, soțul Adinei Halas a fost campion național și balcanic la ciclism.

„Când o să fiu mare aș vrea să mă fac IT-ist. Fac programe pe calculator”, ne-a declarat Serghei, completat de mama lui care ne-a mărturisit că este pasionat de acest domeniu încă de acum câțiva ani.

„Face de mulți ani tot felul de cursuri de IT. I-au plăcut și am continuat povestea asta și o vom continua atât timp cât își va dori el. Acum să vedem. Îi arătăm așa o paletă largă de activități din care își alege. Mai departe se va vedea”, a mai povestit Adina Halas pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.