Ce pățește Cabral Ibacka după ce apare la emisiunea “Ce spun românii”: “Câtă lume mă ia la șuturi prin oraș!” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta de la Pro TV a făcut dezvăluiri incredibile

Cabral Ibacka este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori din România. Fanii abia așteaptă să îl vadă prezentând un nou proiect, la PRO TV, “Săriți de pe fix”, care o să pună accentul pe umor. Totuși, până atunci, starul ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre ce îi fac oamenii atunci când îl văd pe stradă, totul având legătură cu show-ul “Ce spun românii”.

Cabral Ibacka, oprit pe stradă de români

Cabral Ibacka ne-a mărturisit că există mulți fani care îl opresc pe stradă după ce vorbește despre mâncare la “Ce spun românii”. Simpaticul prezentator le-a explicat tuturor că, în primul rând, răul pe care îl provoacă este asupra lui, căci poate să cadă pradă poftelor culinare:

“Câtă lume mă ia la șuturi prin oraș! Zic oamenii: “Dar mai taci din gură!”. Sunt oameni care îmi spun: “Tu ești simpatic, dar mai taci cu mâncarea aia! Vedem emisiunea în reluare și la 4 vii să îmi zici de ceafă de porc, ca să atac frigiderul fără milă!” Cred că se vede în emisiune că îmi fac rău mie, în primul rând! Atunci când povestesc de mâncare, eu mă chinui pe mine! Suntem mai mulți, cred că nu ai văzut cum tremură frigiderul când vin spre el: “Mamă, vine, gata!”. Oropsita, da, de asta îmi mănâncă mie ficatul! (n.r. Andreea Ibacka) Face, da. (n.r. mâncare)”.

Este uimit de Tiago

Cabral Ibacka ne-a vorbit și despre fiul său, Tiago. Se pare că micuțul a făcut o pasiune pentru mâncare, iar starul este uimit de ce se întâmplă în casa lui de fiecare dată când cineva apare cu vreo farfurie:

“Nu mănâncă mult, mănâncă tot! Nu există așa ceva, zici că e coș de gunoi! Nu există așa ceva! Orice arunci de mâncare în el ia. Se ridică de la masă, termină mâncarea, dacă te vede că mergi cu o farfurie către masă se întoarce: “Să vedem ce avem aici!”. Întrebi: “Vrei de la mine?”. “Da!”. “Ia de la mine, poftim, ia de la mine jumătate!”. Mănâncă cu tine, termină mâncarea, întrebi: “Ai terminat, gata? Îți e foame?”. “Nu! Gata papa!”. Zici: “Ce vrei, apă? Ia apă!”. Bea apă, ne ridicăm de la masă, iar dacă trece mama lui cu o farfurie spre masă zice: “Opa, farfurie! Ce avem?”. Doamne ferește! Nu există așa ceva!”

Ce spune despre copiii săi

În timp ce Tiago seamănă cu Andreea Ibacka, Cabral recunoaște că atât Namiko, cât și Inoke, fiica lui dintr-o altă relație, l-au moștenit. Totuși, acesta nu își dorește să își împingă copiii către televiziune, căci vrea să îi lase să își urmeze propriul drum:

“Tiago este al Andreei. Are de la mine ochii, foarte puține chestii. Fetele, în schimb…Nu neapărat! Își aleg alte meserii, nu trebuie neapărat să apară la televizor! Dar nu ține de mine, ține de ele! La mine educația este simplă, îți dau la dispoziție tot ce mă duce capul și alegerile sunt ale tale, eu te sprijin. Așa este corect, nu? Nu ține de mine! (n.r. dacă o să apară la televizor)”

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *