Ce pățește Sergiu Costache, de când apare în Clanul de la Pro TV: „Vin vecini nu doar la poarta părinților, ci și unde stau eu” VIDEO EXCLUSIV

Mama actorului este admiratoare numărul 1, dar și criticul lui cel mai aspru

Sergiu Costache a devenit cunoscut prin prisma rolurilor de comedie pe care le-a interpretat de-a lungul timpului în producții precum „Atletico textila”, „Las Fierbinți”, „Mangalița” sau „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, însă apogeul a fost atins cu interpretarea exemplară pe care o face în serialul „Clanul”. Sergiu Costache a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că de când rulează serialul pe micul ecran atât vecinii părinților săi, cât și cei din cartierul lui, îl opresc și vor să stea câteva minute de vorbă cu el.

Sergiu Costache dă viață celui mai dur personaj din Clanul

Sergiu Costache nu doar că interpretează un rol negativ, dar este cel mai rău personaj din întreg serialul, personaj care îi trece pe cei de acasă prin toate stările. Este și meritul scenariștilor și regizorului, însă în cea mai mare parte este meritul lui, demonstrând parcă cu acest rol că poate trece cu ușurință de la comedie la dramă.

„Probabil că am mai avut și altele roluri de genul, dar îmi place foarte mult acest personaj. Îi mulțumesc Liei, lui Anghel (n.r Lia Bugnar și Anghel Damian scenarișii serialului), am vorbit foarte mult cu Anghel despre ce înseamnă Sergiu, despre ce înseamnă acest personaj, despre cum ar reacționa și mă bucur foarte mult că a ajuns la public. Înseamnă că mi-am făcut treaba bine. Sper să nu fiu acuzat de lipsă de modestie. Cu siguranță există loc de mai bine”, ne-a mărturisit Sergiu Costache.

Deși este nevoit să intre în pielea unui ucigaș, a unui răufăcător fără scrupule și a unui psihopat, actorul ne-a declarat că nu a avut nevoie de o documentare amănunțită, ci doar a simțit nevoia să vorbească cu anumite persoane.

„Îmi place să mă documentez, dar în funcție și de personaj. Dacă este loc te documentezi, dacă nu prea e încerci cumva. Bine toate personajele vin din experiența actorului, dar am întrebat câteva persoane ce au simțit sau când s-au mai bătut, s-au mai împușcat, despre ce se întâmplă acolo în serial”.

„Cred că aș putea să scriu o carte cu întâmplările pe care le-am tot avut cu mama vizavi de rolurile mele”

Deși este oprit pe stradă pentru a face poze sau a schimba câteva cuvinte, cei mai mari fani ai lui Sergiu rămân părinții, dar și soția și fiica lui. De departe însă, mama actorului este admiratoare numărul 1, dar și criticul lui cel mai aspru.

„Alor mei le-a plăcut foarte mult personajul. Nu doar de mine, ci de întreg serialul. Cred că aș putea să scriu o carte cu întâmplările pe care le-am tot avut cu mama vizavi de rolurile mele și filmele în care am jucat”, a mai povestit amuzat Sergiu Costache pentru EGO.ro, completând că pentru prima dată în cei 33 de ani de viață, nu a auzit-o pe mama lui să comenteze ceva în legătură cu apariția lui în serial, ba mai mult, pare mai mândră ca niciodată că face parte din distribuția „Clanul”, așa că se laudă la toată lumea.

„Eu am părul creț, nu știu dacă știți. De fiecare dată mama mă ceartă cum să apar eu fără păr. Degeaba încerc să-i explic că așa e rolul, ea o ține pe a ei. Aici, în serialul „Clanul”, nu a avut nimic de obiectat. Gândește-te că sunt în vârstă, Doamne ajută să fie sănătoși, și cu toate astea nu adorm, adică se uită până la 23:00. Le-am zis să se uite pe Voyo dar e mai greu cu tehnologia. O să am grijă să îi mut pe Voyo”. Actorul nu doar că nu este deranjat de faptul că atunci când merge să-și viziteze părinții se trezește cu vreun vecin la poartă, dar îi și face mare plăcere, mai ales că pe cei mai mulți dintre ei îi cunoaște de pe vremea când era copil.

„Ca orice mamă, se laudă. E băiatul la televizor. Nu? E mama. Se întâmplă să merg la ea și să vină vreun vecin să mă vadă. Dar e drăguț, ne știm. Eu am copilărit acolo. Ai mei stau unde au stat bunicii, în vacanțe mergeam acolo și cumva ne știm. Vin vecini și nu doar la ei la poartă, se întâmplă și pe aici pe lângă noi, pe la poarta mea, pe unde stau eu. Este un serial cu expunere foarte și cu o vizibilitate la fel de mare. Nu se compară cu niciun serial în care am jucat vizavi de expunerea pe care a avut-o, nu de altceva”, ne-a mai dezvăluit Sergiu Costache.

„Reușesc să ies din personaj”

În timp ce încearcă să facă un rol de excepție în serial, Sergiu Costache joacă și în spectacole de teatru, personaje cu totul diferite de ceea ce vedem pe micul ecran. În momentul de față se împarte între filmări și spectacolul de comedie „O femeie împărțită la doi”, alături de Silviu Mircescu și Ana Odagiu.

„Iată că reușesc să ies din personaj. Joc și un personaj în care sunt înșelat de către domnul nostru Silviu Mircescu (n.r. coleg și în serial). Vă aștept la Teatrul Roșu, la piesele noastre. Dacă aveți timp, dacă nu tot vreau să veniți. Normal că reușesc să ies din personaj”, a mai completat Sergiu Costache pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *