Ce pensie are Mirabela Dauer. Suma neașteptată pe care o încasează după 60 de ani de muncă

Ce pensie are Mirabela Dauer. Suma neașteptată pe care o încasează după 60 de ani de muncă

Mirabela Dauer, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi, a dezvăluit ce pensie a ajuns să primească după o viață întreagă petrecută pe scenă. Cu o carieră de peste șase decenii, îndrăgita cântăreață primește o sumă neașteptat de mică.

Ce pensie are Mirabela Dauer

Mirabela Dauer a vorbit, în urmă cu câțiva ani, despre pensia pe care o primește și spune că suma pe care o încasează lună de lună din partea statului este una extrem de mică. Cu toate că era dezamăgită de pensia ei, îndrăgita cântăreață a mărturisit că nu se poate plânge, deoarece există în România oameni care primesc cu mult mai puțini bani în comparație cu ea.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită”, spunea Mirabela Dauer în urmă cu ceva timp.

Artista a fost nevoită să își drămuiască banii, astfel încât să e poată întreține.

„Sunt un om normal la cap și drămuit, pentru că toată viața mea am fost nevoită să am singură grijă de mine. În această perioadă am fost foarte, foarte drămuită și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că a avut grijă de mine”, a spus Mirabela Dauer.

Dacă în urmă cu câțiva ani, Mirabela Dauer nu era deloc mulțumită de pensia pe care o avea, acum are însă ceva mai multe motive de bucurie. Artista ar încasa în prezent o pensie de 1.300 de lei, care este suplimentată cu una de merit, potrivit antena3.ro.

„Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul.

Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc”, a spus artista.

Ce spune despre lupta cu cancerul

Mirabela Dauer a trecut prin momente de cumpănă. În ultimii ani, cântăreața s-a luptat cu o boală necruțătoare: cancer la rinichi. Artista nu s-a dat însă bătută și a reușit să învingă boala. Spune că Cel care a ajutat-o să treacă peste clipele grele a fost Dumnezeu.

M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, e sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă. Și când am revenit… pentru că eu plecasem. Avem speranța că voi trece peste boală. Doctorul meu, care de fapt, e un prieten foarte bun, care are 38 de ani, Andrei, el a descoperit”, a povestit Mirabela Dauer anul trecut în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.6 29 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *