Ce personalitate are copilul tău în funcţie de luna în care s-a născut

Ce personalitate are copilul tău în funcţie de luna în care s-a născut și cum îl influențează, potrivit unor studii realizate de-alungul anilor de mai mulți specialiști
Ce personalitate are copilul tău în funcţie de luna în care s-a născut

Personalitatea fiecărui om în parte este extrem de importantă și asta pentru că ne deosebește de celelalte persoane. Suntem diferiți, iar luna în care ne naștem își va pune amprenta asupra personalității noastre pe tot parcursul vieții. Anumiți factori ne fac unici, potrivit unor studii realizate de-alungul anilor de mai mulți specialiști. Ce personalitate are copilul tău în funcţie de luna în care s-a născut

Ce personalitate are copilul tău în funcţie de luna în care s-a născut

Un studiu realizat de Colegiul European de Neuropsihofarmacologie în care au analizat peste un milion de date de la cetățenii tratați între 1985 și 2013 la New York Presbyterian Hospital, precizează că luna nașterii ne influențează personalitatea, pe lângă alți factori precum stilul de viață pe care îl ducem, motivațiile și credințele.

Se pare că, temperamentul oamenilor a variat în funcție de luna în care s-au născut. Pentru cei care vor să devină părinți sau au devenit deja, iată ce personalitate are copilul tău în funcţie de luna în care s-a născut. 

Ce personalitate are copilul tău în funcţie de luna în care s-a născut

Ianuarie 

Copiii născuți în luna ianuarie sunt generoși, maturi și ambițioși. Pot deveni sensibili dar foarte productivi. Vor deveni oameni tăcuți, dar foarte atenți la cee ace se întâmplă în jurul lor. 

Februarie

Copiii născuți în această lună din an sunt puternici, rebeli și hiperactivi. Ei se vor distra întotdeauna și vor aduce bună dispoziție celor din jur. Uneori sunt melancolici și le va fi greu să își exprime sentimentele. Pot deveni ușor iritabili.

Martie

Acești copii sunt optimiști și pozitivi, cu un nivel ridicat de energie. Le place foarte mult să fie în preajma oamenilor, sunt sociabili și de încredere. Sunt plini de vitalitate, bucurie și sunt foarte răutăcioși.

Aprilie

Cei născuți în această lună sunt oameni care au succes în viață și pot avea locuri de muncă bune ca regizori, de exemplu. Sunt veseli,  optimiști și cred foarte mult în puterea lor de convingere. 

Ce personalitate are copilul născut în luna mai

Sunt bebeluși plini de optimism și veselie, au un bun simț al umorului. De obicei sunt entuziaști și știu să găsească partea pozitivă a situațiilor. De aceea, vor avea parte de prieteni mulți, cărora le va aduce buna dispoziție. De asemenea, pe plan profesional le va merge din plin. 

Iunie

Acești copii sunt norocoși. Sunt bebeluși care au emoții foarte necontrolate, nehotărâți, rebeli și visători. Sunt sociabili și își fac ușor prieteni cu orice ocazie. 

Iulie

Iubesc singurătatea și petrec mult timp singuri, asta nu înseamnă că nu sunt sociabili, pentru că se bucură de prieteni în unele ocazii. Au tendința de a judeca alți oameni, iar acest lucru face să fie mult mai retrași. 

August

Cei născuți în această lună sunt aventuroși și cu un mare spirit de libertate. Nu se tem de riscuri, de aceea iau decizii foarte nebunești. 

Ce personalitate are copilul născut toamna, în luna septembrie

De obicei sunt oameni foarte atenți, organizați și atenți. De obicei îi place să ajute și să rezolve problemele altora. Se caracterizează prin a fi activi și dinamici.

Octombrie

Sunt oameni care știu să-și controleze emoțiile pentru a nu-i răni pe cei pe care îi iubesc. Sunt buni să creeze armonie, să ierte și să-i facă pe alții să se împace. 

Noiembrie

Cei născuți în această zodie au mulți prieteni, sunt generoși și au un suflet mare. Sunt loiali, iar oamenii apreciază compania lor. În timp vor deveni iubiți de cei din jur. Pe plan profesional sunt extrem de bine poziționați și știu ce au de făcut. 

Ce personalitate are copilul născut în luna decembrie

Le place să lucreze asumându-și responsabilitățile cu distracție și angajament. Sunt norocoși atât pe plan personal cât și profesional. 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *