Ce pisică ți se potrivește în funcție de zodie. Cele mai compatibile rase de feline cu personalitatea ta

Ce au descoperit cei care studiază zodiile
Ce pisică ți se potrivește în funcție de zodie. Cele mai compatibile rase de feline cu personalitatea ta

Fiecare semn zodiacal are particularitățile sale. De asemenea, fiecare zodie în parte are un caracter diferit și astfel, în funcție de acesta, astrologii au descoperit ce fel de pisică se potrivește pentru fiecare zodie. Compatiblitatea dintre personalități și pisici este foarte importantă.

Pisica potrivită pentru fiecare zodie. Cele mai compatibili rase cu personalitatea fiecăreia

Berbec – British Shorthair

Nativii Berbec sunt genul de oameni care trebuie să fie lideri. Personalitatea lor este dimonantă, uneori agresivă, însă întotdeauna conduce spre dezvoltarea unui lucru nou și important. Pisica din rasa British Shorthair se potriveşte cel mai bine cu personalitatea sa.

Taur – pisica siameză

Cei din zodia Taur sunt oameni foarte independenți care pot da uneori dovadă de mare încăpățânare. Ei rămân la ideea lor, iar onoarea înseamnă foarte mult pentru ei. Pisica siameză îi reprezintă în totalitate personalitatea.

Gemeni – pisica persană

Nativii Gemeni sunt reprezentați de oameni care își urmează visurile. Sunt ambițioși, energici și îndrăzneți pentru a ajunge acolo unde și-au propus. Pisica persană se potrivește foarte bine cu personalitatea lor.

Rac – pisica Radgoll

Racii sunt unii dintre cei mai enigmatici oameni pe care îi poți întâlni. Pot fi raționali și visători sau gheață și foc în același timp. Pisica din rasă Ragdoll îi reprezintă cel mai bine.

Leu – pisica Maine Coon

Nativii Leu sunt adevărați războinici și, în același timp, au un suflet blând. Pisica Maine Coon este cea mai potrivită personalității lor.

Vezi și – Cele 3 zodii care trec prin schimbări neașteptate în toamna anului 2023. Răsturnări de situație pentru acești nativi

Fecioară – pisica bengaleză

Persoanele născute în zodia Fecioară își trăiesc viața la maximum. Sunt mândri de cine sunt pentru că știu cât au muncit pentru a ajunge acolo. Sunt genul de oameni care au un suflet regal. Pisica bengaleză îi reprezintă cel mai bine.

Balanță – pisica Sfinx

Balanțele caută un echilibru în viață. Sunt genul de oameni care știu să trăiască cu moderație, să vorbească cu tact și să arate o foarte mare discreție. Pisica Sfinx este potrivită pentru ei.

Scorpion – pisica abisiniană

Nativii Scorpion sunt persoane foarte puternice. Au o voință de fier și o inimă curajoasă. Pisica abisiniană este cea mai potrivită pentru tipul lor de personalitate.

Săgetător -pisica Russian Blue

Cei născuți sub semnul Săgetătorului sunt oameni cu foc în suflet și cu sete în inimă. Se ghidează spre frumusețe și perfecțiune, iar atenția la detalii îi face să fie cei mai perseverenți oameni. Pisica Albastru de Rusia îi reprezintă cel mai bine.

Capricorn – pisica burmeză

Nativii Capricorn sunt persoane empatice. Ei înțeleg profund sentimentele și sunt foarte buni în manipularea sentimentelor altor persoane. Pisica burmeză le reprezintă cel mai bine personalitatea, potrivit eva.ro.

Vărsător – pisica American Bobtail

Cei din zodia Vărsător sunt oameni îndrăzneți, cărora nu le place să își aleagă cuvintele. Ei vorbesc din inimă și o fac fără teană sau plăcere. Pisica din rasa American Bobtail este cea mai potrivită pentru caracterul lor.

Pești – pisica Exotic Shorthair

Nativii Pești sunt oameni amabili și blânzi, care au inimile pline de iubire. Ei fac din lume un loc mai frumos în care să trăiești. Pisica exotică cu păr scurt le reprezintă cel mai bine personalitatea și este potrivită pentru ei.

Vezi și – Cele mai compatibile zodii după data nașterii. Acești nativi trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *