Ce plăcere vinovată are Gina Chirilă. La ce nu se poate abține atunci când vine vorba de mâncare: “Nu pot să refuz!” VIDEO EXCLUSIV

“Toată lumea s-a mirat că mie nu îmi plac dulciurile foarte mult”

Gina Chirilă se bucură de o siluetă perfectă. Vedeta, care și-a construit o carieră frumoasă în lumea modelling-ului, are o viață frumoasă, trăind o poveste de dragoste alături de Bogdan Vlădău și bucurându-se de o fetiță. Celebrul fotomodel ne-a spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, care sunt plăcerile ei vinovate atunci când vine vorba despre mâncare.

Gina Chirilă, despre secretul siluetei ei

Vedeta, aflată la lansarea colecției Fall Winter Modivo, ne-a explicat că nu este adepta dulciurilor. Cu toate acestea, Gina Chirilă nu se poate abține atunci când vine vorba despre foietaj. În plus, ei îi plac lucrurile sărate, printre care chip-urile și covrigii. Totuși, ea are grijă să nu mănânce foarte mult și să își păstreze un stil de viață sănătos, chiar dacă mai trișează din când în când.

Ego.ro: Nu ai niciun defect! Ești foarte frumoasă. Cum reușești să arăți așa de bine de fiecare dată?

Gina Chirilă: Mulțumesc mult. Să știi că am și defecte, nu sunt perfectă. Nu știu ce fac. Trăiesc frumos, cred.

„În general, am grijă să nu mănânc foarte mult, să mănânc ce trebuie”

Ai reguli atunci când vine vorba de siluetă?

Gina Chirilă: Așa cum am spus de mai multe ori, cred că geneticul este foarte important, în primul rând. Bineînțeles că am grijă de ce mănânc, cum mănânc. Nu tot timpul pentru că mai trișez și eu, dar, în general, am grijă să nu mănânc foarte mult, să mănânc ce trebuie. Dar geneticul mi se pare cel mai important.

Care este plăcerea ta vinovată atunci când vorbim de mâncare?

Gina Chirilă: Toată lumea s-a mirat că mie nu îmi plac dulciurile foarte mult. În schimb, îmi place chestiile nesănătoase, sărate. Chips-uri, covrigi, foietaj. Deci foietajul este…nu pot să refuz!

Toate femeile care au avut legătură cu modelling-ul zic: „Vrem să mâncăm foietaj și pâine!”

Gina Chirilă: Nu știu, vezi, e ceva în subconștient, nu știu cum să îți explic. (râde)

Gina Chirilă
Gina Chirilă este un fotomodel de talie internațională

De ce proiecte se ocupă

Ce proiecte mai ai acum?

Gina Chirilă: Mulțumesc de întrebare. Lucrez mult la brand-ul meu, urmează ceva foarte important, însă nu pot să dezvălui până nu se întâmplă. Eu așa sunt setată, dar, cine mă urmărește o să vadă ce o să se întâmple. Sunt foarte fericită pentru că văd cum evoluează situația și mi-am dorit foarte mult asta. Mai am și proiectele personale, de imagine. Am fost recent în Milano. E totul bine.

Te ocupi și de haine la brand-ul tău. Cât de importante sunt hainele, mai ales pentru o femeie, pentru a ne simți bine?

Gina Chirilă: Sunt foarte importante hainele, dar, cumva, să îmbrace personalitatea noastră. OK, și tendințele sunt în regulă, le poți studia, dar eu nu m-am condus niciodată după tendințe. Dacă se poartă acum pantalonii cu talia joasă, dacă mie nu îmi plac, nu o să îi port, o să port ce îmi place mie, ce simt că mă pune în evidență. Cred că asta este cel mai important. Să te simți tu bine și să îmbraci ce îți place.

La ce piese din garderobă nu ar renunța niciodată

La ce nu ai renunța niciodată din garderobă?

Gina Chirilă: La piesele vestimentare cu umeri supradimensionați, practic așa am început și brand-ul meu. Îmi plac foarte mult. Sacourile cu umerii supradimensionați, bluzele, rochiile, astea nu lipsesc din garderoba mea.

Ești o prezență diafană, feminină. Îmi place acest lucru. Uneori ar trebui să ne întoarcem și la feminitate.

Gina Chirilă: Ar trebui sau nu, eu așa am fost și așa sunt. Dar, poate, alte fete nu se identifică cu feminitatea și nu este nimic greșit în asta. De asta, revin, trebuie să fii așa cum te simți bine tu să fii, nu cum îți dictează societatea sau, câteodată, părinții, că se mai întâmplă să nu fie în concordanță cu dorințele noastre. Dar, trebuie, într-un final, să fii tu fericit.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *