Ce planuri are Diana Sar după ce a renunțat la plecările în străinătate pentru modelling: „Pot să o învăț și mai târziu, nu mai ține de vârstă” VIDEO EXCLUSIV

Și-a propus o mare schimbare

Diana Sar este una dintre cele mai simpatice actrițe din noua generație, activând și în zona de modelling. Totuși, atunci când vine vorba despre plecări pentru diferite casting-uri în domeniul de modelling, vedeta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că își dorește să se oprească. Iată ce planuri de viitor are!

Diana Sar, despre planurile de viitor

Diana Sar, prezentă la avanpremiera filmului „Miami Bici 2”, ne-a dezvăluit că se pregătește de un casting care poate să îi schimbe cariera. Vedeta își dorește să rămână mai mult timp în România și să aibă parte de stabilitate:

„Poate nu a fost un rol potrivit pentru mine, sper să fie, acum îl prind pe Jesus del Cerro, chiar el m-a invitat la avanpremieră, ca să îi spun: „Bun, mă chemi la avanpremieră, dar un rol pentru mine când se găsește?”. Am și viză, puteam să mă duc să filmez. Nu a fost să fie, nu știu! Am fost în trecut, când eram mai mică. (n.r. la casting-uri în America) Acum am fost pe partea de modelling, nu pe partea de actorie. De fiecare dată când am plecat în afară, am plecat cu modelling-ul, nu am făcut actorie, nu am agenție sau agent în afară. Actorie fac în România, când prind câte un proiect. Acum să vedem de cum se leagă lucrurile, s-ar putea să rămân mai mult în România, să schimb puțin traiectoria carierei! Să vedem! Am un casting pentru un anume lucru, dacă îl iau se schimbă puțin traiectoria și o să rămân mai mult în țară, dar să vedem! Nu este un rol. Rămân în zona de TV. Așa sper! (n.r. să o vedem pe micile ecrane)”

Ce își dorește să facă

În același timp, Diana Sar ne-a mărturisit ce planuri are pe zona de actorie, căci în acest domeniu își dorește să activeze și pe viitor. Vedeta vrea să urmeze câteva cursuri de pedagogie pentru a putea să facă anumite cursuri alături de micuți:

„Nu m-am gândit absolut deloc. Mai degrabă m-am gândit pe zona de actorie. Ca să pot să activez în cazul în care nu mai am proiecte, mi-ar plăcea să dau câte ceva din ce știu prin cursuri. Eu am făcut cursuri de actorie în trecut cu copii de 6-7 ani împreună cu un psiholog. Eu prezentam exerciții de actorie. Mi-a plăcut foarte mult! Mi-ar plăcea să fac niște cursuri de pedagogie pentru ca, ulterior, să rămân în domeniu și să fac cursuri de dezvoltare personală prin teatru. Pe partea de modelling, nu. Aici mai lucrez cu designeri care îmi plac foarte mult, dar pe partea de plecări m-am hotărât să îmi pun „tocurile în cui”, cum se zice. Pentru mine ultima plecare din Milano chiar vreau să fie ultima! Îmi doresc să îmi găsesc ceva mai stabil și vreau să rămân în țară! Atunci, în țară o să mai lucrez sau dacă vine un job așa, da.”

A încheiat plecările pentru modelling

De asemenea, Diana Sar a punctat că a venit timpul să lase alte persoane la casting-uri pentru diferite job-uri în modelling. Vedeta își dorește să rămână mai mult în țară, astfel că plănuiește să facă și un masterat:

„Pentru modelling, da, le-am încheiat 100%! Simt că era momentul! Poate doar dacă mai am vreun job și să plec pentru acesta, apoi să mă întorc, da! Dar să plec, să stau o săptămână, să fac casting-uri…am simțit că este momentul să le las pe celelalte! Depinde foarte mult de proiectul respectiv. (n.r. dacă se apucă de pedagogie) Dacă o să iau proiectul, nu o să mă apuc acum! Eu nu am făcut masterul, mi-am lăsat opțiunea deschisă. Când eram mică nu știam în ce direcție vrea să merg, dacă vreau să fac masterul pe actorie sau pedagogie. Plănuiesc la anul, în septembrie, în cazul în care nu se leagă cu acest proiect, să dau la pedagogie la master! Oricum, partea cu pedagogia pot să o învăț și mai târziu, nu mai ține de vârstă, cum au ținut restul lucrurilor!”

Citește și De ce Diana Sar nu are încă o relație și unde crede ea și-ar putea găsi jumătatea. Actrița din serialul „Vlad”, dezvăluiri despre căsnicie și copii VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *