Ce planuri de viitor au de fapt Andreea Bălan și Victor Cornea. Îndrăgostiții au dat tot din casă, ce au spus despre o posibilă căsătorie

Delcarații incendiare ale celor doi îndrăgostiți.
Ce planuri de viitor au de fapt Andreea Bălan și Victor Cornea. Îndrăgostiții au dat tot din casă, ce au spus despre o posibilă căsătorie

Andreea Bălan și Victor Corneau au dat cărțile pe față și au vorbit deschis despre relația lor. Cei doi nu s-au ferit să ofere detalii picante din cuplu și au vorbit inclusiv despre o eventuală căsătorie. Iată ce planuri de viitor au cei doi îndrăgostiți.

Ce planuri de viitor au de fapt Andreea Bălan și Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Relația lor a suprins pe toată lumea, mai ales că între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani. Însă artista și iubitul ei tenismen nu au dat importanță gurilor rele și părerilor negative, și au demonstrat că iubirea chiar nu ține cont de aceste aspecte.

Se iubesc, își fac declarații de dragoste prin intermediul rețelelor de socializare și postează des fotografii împreună în care se poate oberva cu ușurință fericirea de pe chipul lor. Recent, ei au vorbit deschis, într-un interviu, despre relația lor și au dezvăluit cât de bine se înțeleg.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, ipostază senzuală departe de România. Cum s-au pozat cei doi

Andreea Bălan a declarat că între ea și iubitul ei există un grad de compatibilitate foarte mare și se potrivesc la foarte multe capitole.

”Ne asemănăm din foarte multe privințe, atât spirituale, cât și ca stil de viață. Suntem ambii extrem de ambițioși, disciplinați și dornici să ne îndeplinim visurile.”, a declarat Andreea Bălan pentru revista Viva!

Victor Cornea nu se gândește momentan la o eventuală căsătorie cu Andreea Bălan

Așa cum era de așteptat, mulți dintre fanii cuplului și-ar dori ca ei să își oficializeze relația și să ajungă împreună în fața altarului. Cu toate acestea, în momentul de față, niciunul dintre ei nu pare pregătit pentru acest pas, cel puțin din punct de vedere declarativ.

”Este mult prea devreme totuși să ne gândim la partea aceasta, însă haideți să vedem ce ne rezervă viitorul! Cum am mai spus, avem o conexiune divină și trăim din plin momentul prezent.”, a declarat Victor Cornea, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Andreea Bălan, surpriză uriașă de ziua lui Victor Cornea. Cum s-a îmbrăcat vedeta: “Te iubesc până la stele și înapoi”

Andreea Bălan: ”Actele nu au fost niciodată o prioritate”

Andreea Bălan, care a mai fost căsătorită în trecut cu actorul George Burcea, dar de care a divorțat cu scandal, nu exclude posibilitatea unui nou mariaj alături de actualul ei iubit. Însă afirmă că pentru ea, ”actele nu au fost niciodată o prioritate” și că ceea ce contează de fapt sunt ”iubirea și respectul reciproc”.

”Căsătoria mea de 4 luni (în acte atât am fost căsătorită) a survenit în urma șocului avut cu stopul cardiac, deci pot spune că actele nu au fost niciodată o prioritate. Importante pentru mine sunt iubirea și respectul reciproc, iar o relație frumoasă poate funcționa și fără acte. Doar iubirea ține doi oameni împreună.”, a declarat artista.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *