Ce ”poreclă” a căpătat Adrian Nartea, după ce a mers în vizită la socri, la Suceava: ”Cred că am impresionat tot satul!” VIDEO EXCLUSIV

Adrian Nartea: „Nu a fost nimic rău intenționat”

Adrian Nartea și Alina Ferinceac trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, bucurându-se, în același timp, de două minuni, Mara și Petra. Actorul și-a amintit de prima întâlnire pe care a avut-o cu părinții alesei sale, dar și de momentele în care i-a impresionat până și pe vecini. Acesta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a primit și o poreclă interesantă după ce a mers la Suceava.

Adrian Nartea: “Cred că am impresionat tot satul sau toată Suceava”

În 2021, tatăl partenerei actorului se stingea din viață. Cu toate acestea, Adrian Nartea își aduce cu bucurie aminte de prima întâlnire pe care a avut-o cu socrul său. Acesta ne-a mărturisit că bărbatul a reușit să îl bage în sperieți, însă totul s-a sfârșit cu bine:

“Îmi aduc aminte prima întâlnire cu socrul. A fost una interesantă, nu pot să o zic. (râde) Soacra m-a plăcut din prima. Mă știa de la televizor, Alina îi mai povestise de mine. Prima vizită la Suceava a fost după un an de relație, ceva în genul acesta, nu a fost așa, imediat. M-a speriat prima dată. (n.r. socrul) Dar m-am gândit că este la Suceava, este departe de București. Acum s-au liniștit apele, oricum. Socrul nu mai este, dar se liniștiseră imediat, atunci, pe loc. Nu a fost nimic rău intenționat, dar pur și simplu stilurile erau diferite.”

Citește și: Motivul pentru care Adrian Nartea și soția lui nu și-au dorit o bonă pentru fetițe: “E prea departe de noi gândul” VIDEO EXCLUSIV

Ce poreclă a primit

Adrian Nartea nu uită de stilul de viață pe care îl are nici atunci când pleacă din București. Totuși, el nu se aștepta ca vecinii socrilor săi să îl privească atunci când se antrenează. Actorul a căpătat și o poreclă amuzantă, după ce a impresionat pe toată lumea:

“O să zic o chestie foarte drăguță. Eram la Suceava, la socrii acasă. Îmi făceam și antrenamentele. Alergam pe acolo. După ce ne-am întors la București, soacra mea a vorbit cu Alina la telefon și i-a zis ce ziceau vecinii când mă vedeau: “Băiatul cu pielea fină care aleargă!”. Cumva, i-am impresionat într-un fel. Cred că am impresionat tot satul sau toată Suceava. Acolo este o altfel de percepție și e foarte faină. Cred că aș putea să candidez să fiu primar. Dar nu cred că aș putea, e prea complicat. Să merg în politică și să mă apuc de gâtit după. (râde)”

Citește și: Ce a pățit Adrian Nartea, când un fan a cerut să facă o poză cu el: “Eram doar cu prosopul” VIDEO EXCLUSIV

Ce au simțit socrii lui

De asemenea, chiar dacă se bucură de foarte multe fane și are un succes răsunător, socrii săi nu și-au făcut niciodată griji cu privire la cum o să fie tratată fiica lor. Adrian Nartea ne-a explicat că, încă de prima oară, aceștia și-au dat seama ce fel de om este:

“M-au văzut și avantajul socrilor mei este că au un fler și un simț la oameni, indiferent. De obicei, oamenii care nu stau într-un loc mare au un simț foarte organic cu alte persoane. Chestia asta a fost la bază de la început. Niciodată nu s-au gândit la treaba aceasta. (n.r. că are mai multe relații sau că o să le facă fiica să sufere) M-au simțit, și-au dat seama și nici măcar nu a trebuit să zic nimic. Au un simț al oamenilor, e altfel conexiunea.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Peisajul din România care îți taie răsuflarea! Cascada e ascunsă în munți, turiștii străini ar...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea din România care rivalizează cu Thailanda. Puțini turiști au auzit de ea, dar este...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
3 zodii care se îmbogățesc urmându-și instinctele
4 zodii primesc semnale de alarmă care nu pot fi ignorate
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *