Ce primesc imediat ce ies din competiție concurenții de la Survivor. S-a aflat locul secret în care sunt duși

Ada Dumitru: "Nu-mi venea să cred că pot să mănânc orice vedeam în fața ochilor"
Ce primesc imediat ce ies din competiție concurenții de la Survivor. S-a aflat locul secret în care sunt duși

De-a lungul timpului s-au aflat foarte multe detalii despre ceea ce se întâmplă la Survivor. Ceea ce nu se știa încă era ce fac concurenții imediat după ce sunt eliminați din competiție. Unde merg? Ce mănâncă? Ada Dumitru a dezvăluit aceste informații.

Secrete de la Survivor. Ce primesc imediat ce ies din competiție concurenții

Ada Dumitru este prima concurentă care a vorbit despre ceea ce se întâmplă cu concurenții Survivor imediat ce sunt eliminați. Tânăra mărturisește că abia aștepta să mănânce și imediat cum s-a încheiat consiliul de eliminare a fost dus-o într-un cort unde i s-au oferi cartofi prăjiți, carne, ketchup și cola. S-a bucurat din plin de acestea!

„Primul și primul lucru pe care l-am făcut a fost să mănânc. Îmi amintesc că după ce am ieșit din consiliu m-au dus într-un cort unde mi s-au oferit două porții de cartofi prăjiți, trei bucăți de carne, ketchup și Cola.

Niciodată niște cartofi prăjiți nu au fost atât de buni. Mâncam cu mâinile. Nu-mi venea să cred că pot să mănânc orice vedeam în fața ochilor, că aveam voie. Apoi m-au dus la un hotel și am rămas în cameră singură”, a scris Ada Dumitru.

Ada, despre readaptare la confort: „Eram neagră și sălbatică”

Ada Dumitru a povestit că nu credea că va fi dificil să se readapteze la confort. Tânăra mărturisește că primul duș după Survivor nu îl va uita niciodată. De asemenea, nu s-a simțit niciodată atât de bine întinzându-se într-un pat. A revenit în țară apoi, unde și-a reluat activitățile sale. Între timp, postează pe rețelele de socializare povești și informații despre ceea ce a trăit în Republica Dominicană.

„Era confort, dar eu nu eram pregătită de confortul ăla deloc. Mi-am scos hainele alea îmbâcsite și nespălate de o mie de ani, le-am pus într-un colț al camerei. Eram goală și mă uitam în oglindă lung la mine, nu mă mai văzusem decât în capacul oalei de gătit, unde oricum îmi vedeam doar capul și mă uitam oricum rar. M-am uitat multe minute. Eram neagră și sălbatică. Aveam privire de om sălbatic. Mi-am făcut primul meu duș.

Singurul duș pe care nu o să-l uit niciodată. Apoi m-am întins în pat. Niciodată în viața mea nu am simțit atât de plăcut să mă întind într-un pat”, a mai scris Ada Dumitru.

Vezi și – De ce a părăsit Ionuț Iftimoaie Survivor 2023. Acesta a dat cărțile pe față la întoarcerea în țară

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *