Ce probleme are Mihai Morar cu gemenele sale, care se pregătesc pentru Evaluarea Națională: „Cu școala e groasă rău de tot” VIDEO EXCLUSIV

Mihai Morar: „Retrăiesc cu ele emoțiile pe care le-am avut eu când eram de vârsta lor”
Ce probleme are Mihai Morar cu gemenele sale, care se pregătesc pentru Evaluarea Națională: „Cu școala e groasă rău de tot” VIDEO EXCLUSIV

Mihai Morar are o familie frumoasă și numeroasă, bucurându-se de trei fete, gemenele Cezara și Mara și de micuța Roua, care se află în grupa mică la grădiniță. Fiicele cele mari au în față un an extrem de greu, ținând cont că se pregătesc, fiind în clasa a 8-a, de Evaluarea Națională. Mihai Morar ne-a explicat, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce probleme întâmpină cele două, dar și cum se descurcă mezina familiei, care reprezintă surpriza sezonului, după cum chiar el a punctat.

Mihai Morar: „Copiii se cam culcă singuri la vârsta asta. Dacă i-am făcut de tânăr, ce să fac!”

Mihai Morar a fost prezent la evenimentul Elle New Media Awards 2022, explicând că răspunde cu drag la invitațiile pe care le primește. Ținând cont că fiicele sale au crescut, starul din radio nu mai este nevoit să fie acasă la ora de culcare:

„M-au chemat oamenii aceștia, nu puteam să nu vin. Eu, în general, unde sunt chemat vin, unde îmi și place, vin cu atât mai mult, dar stau puțin. Am venit târziu și plec devreme. Copiii se cam culcă singuri la vârsta asta. Dacă i-am făcut de tânăr, ce să fac!”.

„Unele lucruri în țara asta nu se schimbă”

Întrebat cum este cu școala, ținând cont că fiicele sale mari s-au întors în bănci, Mihai Morar ne-a dezvăluit că situația nu este chiar așa de roz. El retrăiește emoțiile pe care le-a avut când era de vârsta gemenelor sale:

„Cu școala e groasă rău de tot. Fetele mari sunt în clasa a 8-a și au Evaluarea Națională și iar au schimbat ăștia, nu mai contează mediile din timpul gimnaziului, o nebunie totală. Retrăiesc cu ele emoțiile pe care le-am avut eu, când eram de vârsta lor, și îmi dau seama că, deși s-au schimbat atâtea, deși suntem la un eveniment care celebrează New Media, băi, școala a rămas la fel de veche. Adică unele lucruri în țara aceasta nu se schimbă, cu toată tehnologia, cu tot fashion-ul, cu tot progresul, școala românească e fix la fel”.

Familia lui Mihai Morar
Familia lui Mihai Morar

Ce surpriză i-a făcut fiica cea mică

Totuși, mezina familiei reprezintă surpriza din acest sezon, pentru că s-a adaptat foarte bine la grădiniță. Mihai Morar și soția lui, Gabriela, și-au făcut multe griji cu privire la cum o să se descurce Roua, însă aceasta nu a avut nicio problemă când a ajuns în colectiv:

„Cea mică este în grupa mică la grădiniță și ea este surpriza sezonului. Ne-am făcut ca părinți atâtea griji, cum își face orice părinte, că o să plângă când o să o lăsăm acolo, că o să vrea acasă, că nu o să doarmă dacă nu e mami lângă ea, că nu o să mănânce. Știi, întrebările, fricile oricărui părinte. Și vreau să zic că nimic din acestea nu s-a întâmplat. Din prima zi când s-a dus la grădiniță a dormit, a mâncat tot, a stat la program normal, adică prelungit. Nicio problemă cu ea. Nu plânge că vrea la mami. Absolut surprinzători sunt copiii, de asta toate temerile noastre sunt doar în capul nostru. Mai bine să lăsăm viața să se întâmple că ea oricum se întâmplă după alte reguli decât fricile noastre”.

„Una dintre gemene seamănă mai mult cu mine, cealaltă mai mult cu mami”

Gemenele lui Mihai Morar se transformă în adevărate domnișoare, crescând tot mai mult pe zi ce trece. Între timp, mezina familiei este o combinație între Mara și Cezara, dar și între star și soția lui. Întrebat cu cine seamănă fiicele sale, el ne-a spus:

„Fetele mari încep să semene din ce în ce mai mult cu ele însele, ca să zic așa. E împărțită treaba. Când stai în fiecare zi împreună, ai impresia că toți suntem la fel, că avem același chip toți. Nu știu, Roua, de exemplu, este o combinație între gemene, între Mara și Cezara, între mine și Gabriela. Una dintre gemene seamănă mai mult cu mine, cealaltă mai mult cu mami. Au și ceva din bunici. Deci, sunt ale noastre, clar, asta este important”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
BOMBĂ! Mititelu jr, internat la „Spitalul 9!” Ce au constatat medicii după ce a fost...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *