Ce procedură estetică și-a făcut Adela Popescu la nivelul feței. Vedeta este încântată de această schimbare de look

Cum arată vedeta acum
Ce procedură estetică și-a făcut Adela Popescu la nivelul feței. Vedeta este încântată de această schimbare de look

Adela Popescu, soția lui Radu Vâlcan, a decis să facă unele îmbunătățiri la nivelul feței, așa că a apelat la o procedură estetică pe care multe femei o adoră. Este vorba despre micropigmentarea sprâncenelor!

Ce procedură estetică și-a făcut Adela Popescu la nivelul feței

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Deși se află de mulți ani în lumina reflectoarelor, soția lui Radu Vâlcan a preferat să își păstreze naturalețea și să nu treacă pe la medicul estetician. Cu toate acestea, vedeta și-a dorit ca sprâncenele ei să pare mai dese, așa că a apelat iar la micropigmentare, Această procedură este, de fapt, tatuaj semi-permanent în care se utilizează un stilou special pentru sprâncene și care imită aspectul firelor reale de sprâncene.

adela popescu
sursa foto: instagram

Pe rețelele de socializare, vedeta le-a arătat fanilor la ce retuș estetic a apelat înainte de vacanța din Laponia. Adela Popescu s-a lăsat răsfățată și a promis că le arată prietenilor virtuali și rezultatul final.

”Am fost la Elena Copăceanu să-și aranjez frumos sprâncenele”, a scris vedeta pe Instagram.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au trecut testul cuplului. Cine este cel mai gelos, detalii spumoase din căsnicia lor: “Noroc că avem mulți copii” VIDEO EXCLUSIV

Adela Popescu și Radu Vâlcan își fac casă la țară

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii! De curând, vedeta a detaliat că urmează să construiască în satul natal în care a copilărit, Șușani. Fosta moderatoare de la PRO TV a mărturisit că își dorește ca băieții săi să crească departe de agitația din București. De aceea, ea și soțul ei au luat decizia de a ridica o casă la țară.

Proiectul celor doi este în în plină desfășurare, iar fosta actriță le-a arătat și fanilor cum merg lucrările. Adela Popescu a detaliat că noua locuință va fi modestă, construită din lemn și cu piatră.

„De ce casă la Șușani? Pentru că avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat. Pentru că dacă făceam o casă în apropiere de București, într-un loc în care oamenii își fac case de vacanță, am fi mers într-un loc , impersonal poate. Chiar dacă din punct de vedere al investiției ar fi fost o idee mai bună. Dar noi vrem ca ăștia mici, cât încă mai sunt mici, să petreacă cât mai mult timp într-un loc cu în el. Cu legi proprii.

Cu activități care se schimbă în funcție de anotimp. Cu semănat, arat, plivit, cules de struguri, adunat de prune. Cu ore pentru luat lapte când se întoarce vaca de la păscut, cu căutat cuibarul de ouă. Cu certuri între vecini, cu pomeni. Nu încerc să construiesc o atmosferă idilică din viața de aici, că nu este. Dar este un sat care vibrează. Trăiește. Și asta ne dorim să oferim copiilor cât mai mult, cât timp încă sunt mici și găsesc magie în fiecare coajă de nucă. Și mai ales cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza!”, a explicat fosta prezentatoare tv pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *