Ce propunere a primit Dana Budeanu de la Selly. Vloggerul a dat totul în vileag: “Super femeie”

Dana Budeanu i-a răspuns imediat.
Ce propunere a primit Dana Budeanu de la Selly. Vloggerul a dat totul în vileag: “Super femeie”

Selly a povestit într-unul dintre cele mai recente vloguri ale sale ce propunere i-a făcut Danei Budeanu. De asemenea, el a dezvăluit și ce răspuns i-a dat creatoarea de modă la propunerea sa. ”A fost super draguță”, a caracterizat-o creatorul de conținut.

Ce propunere a primit Dana Budeanu de la Selly

Selly este cel mai urmărit vlogger din România. Creatorul de conținut în vârstă de 22 de ani are două canale de YouTube. Cel care îi poartă numele are peste trei milioane de abonați, iar fiecare vlog este urmărit de peste 200.000 de fani.

Citește și: Ce meserie și-ar alege Selly, după ce a încercat mai multe ipostaze. ”Cea mai fun dintre toate cred că a fost la shaormerie!” Declarații în premieră VIDEO EXCLUSIV

Pe celălalt cont de YouTube, unde are peste 300.000 de abonați, Selly postează clipuri noi de patru ori pe săptămână. Aici, el postează diverse interviuri pe care le-a realizat cu diferite persoane publice, artiști, influenceri, dar și părți din emisiunea lui pe care a avut-o la Prima TV, ”Selly Show”.

În prezent, Selly nu mai are emisiune la TV, dar pe respectivul canal postează clipuri cu el în care reacționează la diverse interviuri, apariții publice. Dana Budeanu l-a criticat în termeni duri pe Selly la un moment dat, iar vloggerul a reacționat.

Tânărul a spus că după acel moment s-a văzut cu Dana Budeanu față în față, dar nu au avut o conversație. În schimb, Selly a contactat-o mai apoi pe creatoarea de modă pentru a o invita în emisiunea sa de la Prima TV. Dana Budeanu l-a refuzat, în schimb.

”Ca să știți contextul dintre mine și Dana Budeanu. A fost foarte respectuoasă atunci când ne-am întâlnit. Sărut mâna! Salutări! A fost super drăguță, zâmbet, totul bine. Am și vorbit o dată la telefon, voiam să o chem la Selly Show. Și tot așa, foarte respectuoasă la telefon, adică m-a refuzat super politicos. «Selly, eu nu apar în perioada asta la televiziune, nu mă duc decât la Antena 3, da cu mare drag aș fi venit. Te apreciez». Super, super femeie în particular”, a povestit Selly.

De ce a fost oprită emisiunea lui Selly de la Prima TV, după doar 3 luni de la lasnare

În 2021, vloggerul a avut o emisiune săptămânală la Prima TV, care se numea ”Selly Show”. În luna aprilie a aceluiași an, după doar trei luni de la lansare, emisiunea nu a mai fost difuzată. Decizia a venit la o lună după ce Selly a fost implicat într-un scandal privind organizarea zilei sale de naștere, când creatorul de conținut a fost amendat pentru nerespectarea restricțiilor din pandemie.

Citește și: Selly, surpriză de proporții pentru iubita lui: „Sunt cea mai mare dulceață la farse”. Ce a dezvăluit celebrul vlogger despre relația lor VIDEO EXCLUSIV

La momentul respectiv, Selly a declarat că încetarea difuzării emisiunii nu a avut legătură cu petrecerea, lucru confirmat și de reprezentanții postului TV.

”Renunțarea la acest proiect nu are legătură cu petrecerea de ziua mea. A fost decizia mea, pentru că nu mă regăseam în format. Să faci o emisiune care să se potrivească și pe online, și pe TV este dificil, pentru că publicul este diferit. Mi-am dat seama că dau mai mult randament în online, acolo este locul meu”, a spus el la vremea respectivă pentru Libertatea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *