Ce refuză Carmen Chindriș să facă, în ciuda succesului răsunător cu Taraful Rutenilor. Dezvăluiri uluitoare: “A fost crunt” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre un viitor proiect privind actoria sau televiziunea

Carmen Chindriș a cucerit industria muzicală alături de Taraful Rutenilor. Vedeta a reușit să îi cucerească pe toți cu piesele “Ziua-n care tu m-ai sărutat” și “Două perechi de ochelari de soare”. Chiar dacă a muncit enorm pentru ca fanii ei să se bucure de tot ce are de oferit pe plan muzical, ea nu vrea să se oprească aici. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, aceasta a vorbit despre faptul că s-ar bucura să se implice în actorie, oferind detalii, în același timp, despre refuzul privind o mutare la București.

Carmen Chindriș: “Arta nu se oprește doar la muzică!”

“Ziua-n care tu m-ai sărutat”, melodie semnată de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, a cucerit o mulțime de oameni. Artiștii au captat atenția, bucurându-se de mult succes, însă cântăreața a punctat că nu se vor opri aici:

“Mă aștept la un succes și mai mare, poate internațional! Aspir la chestii! (râde) Glumesc, dar este și un sâmbure de adevăr acolo. Ne-am dorit cu toții și am muncit până am început să mișcăm. Și nu ne oprim aici!”

Vrea să se implice în actorie

Ținând cont de faptul că arta nu se oprește doar la muzică, frumoasa artistă își dorește să se implice și în actorie: “Da (n.r. se gândește să se implice și în actorie)! Cumva, arta nu se oprește doar la muzică. Trebuie să știi să dansezi, să te miști, să mai și joci, poate să știi și să desenezi. Ele sunt legate! Atunci și actoria, de ce nu, îmi place! Nu sunt eu cea mai pricepută, dar mi-ar plăcea să joc și mai mult într-un film. Cred că aș ști să îmi organizez programul, m-aș descurca, nu e problemă. Nu ar fi o problemă asta!”

Vezi și Dan Bittman și Horia Brenciu, la un pas de o colaborare muzicală. ”M-a amenințat că are el niște piese”

Ce spune despre participarea la o nouă emisiune

Chiar dacă există diferite emisiuni unde jurații sunt artiști și îi ajută pe cei care vor să facă parte din industria muzicală, Carmen Chindriș a mărturisit că nu s-a gândit până acum la un astfel de proiect. De asemenea, când vine vorba de o mutare în Capitală, vedeta refuză posibilitatea:

“Nu m-am gândit niciodată la chestia asta (n.r. să facă parte din juriul unei emisiuni). Cred că dacă mi s-ar propune, m-aș gândi atunci. Să stau puțin mai mult (n.r. în București)? Când au fost filmările pentru “Te cunosc de undeva!”, a fost un record. Cred că am stat 3 luni și a fost crunt, efectiv! Ajungeam câte 2 zile, în weekend, acasă, maxim! A fost crunt, nu știu dacă m-aș obișnui să stau și mai mult de atât. Cam asta a fost limita, asta a fost maximum, 3 luni!”

Citește și Cătălin Botezatu, detalii despre familia Versace. Ce a dezvăluit despre Donatella: “Extraordinar de exigentă!”

Nu se gândește să își cumpere o locuință în București

Chiar dacă ar avea parte de o colaborare pe termen lung în București, Carmen Chindriș nu se gândește să își cumpere o locuință în Capitală, mai ales pentru că se gândește la prețurile la care ajung apartamentele:

“Depinde de caz, de cât ai de stat. Noi ne organizăm exact cum trebuie, exact pentru momentul respectiv. Dacă ar fi vorba de colaborări de lungă durată, nu știu, probabil schimbăm și noi ceva! Dar nu să îmi iau un apartament, nici nu am bani de un apartament! Cine știe cât costă aici? Ajungem la niște sume de care nici nu am auzit!”

Ce spune despre viața personală

Mai mult, Carmen Chindriș preferă să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Totuși, vedeta a explicat că, în cazul în care o să existe ceva de transmis, o să o facă de dragul fanilor săi:

“Mie nu îmi place să vorbesc despre viața mea personală și îmi place să o țin așa. Am zis și în trecut că, dacă o să am ceva de mărturisit, de transmis, de împărtășit cu oamenii care își doresc să știe ceva despre mine, o să o fac! Dar nu îmi place să zic aiurea! Sunt OK, duc o viață fericită, frumoasă!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *