Ce regulă are Jorge pentru Crăciun: „Pun foarte mare preț!”. Cine se ocupă de preparatele de sărbătoare: „O primim cu brațele deschise” VIDEO EXCLUSIV

Cine gătește în familia lui

Jorge se bucură de o carieră îndelungată, fiind unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară. Acesta are o familie frumoasă și trăiește o poveste de iubire superbă alături de Ramona Podea, partenera sa. În exclusivitate pentru Ego.ro, el ne-a spus cum decurg sărbătorile pentru el, dar și ce regulă respectă mereu de Crăciun.

Jorge, despre regula pe care o respectă de sărbători

Jorge se bucură de o superbă familie. Acesta are un fiu alături de Ramona Podea, David, dar și două fiice, pe Karina, din căsnicia cu Alina Laufer și pe Ilinca, fiica cea mare din fostul mariaj pe care Ramona l-a avut cu un om de afaceri. Acesta ne-a făcut dezvăluiri despre cum decurg sărbătorile la el:

“Și dacă aveam, nu o mai țineam minte oricum! Tradiția acum este să ne odihnim! Aceasta este cea mai mare tradiție a noastră de Crăciun! Nu îmi aduc aminte să fi avut ceva semnificativ în afară de stat în familie și așteptat cadourile.

Recunosc, mai mult soția mea se ocupă de cadourile Moșului! Chiar vedeam zilele trecute un videoclip cu un tătic care mânca chips-uri când copiii deschideau cadourile de Crăciun, ca să vadă ce au primit. Noi, tații, suntem mai puțin implicați! Noi dacă se poate să plătim!”

Nu muncește niciodată de Crăciun

În același timp, artistul ne-a mărturisit că refuză orice proiect de Crăciun, căci familia este pe primul loc și își dorește să petreacă timpul, de sărbători, alături de apropiați. Totuși, de Revelion, în acest an, Jorge o să lucreze, chiar dacă mult timp a avut o regulă strictă:

“De Crăciun niciodată nu muncesc! Am avut o regulă strictă și cu Revelionul, ani de zile. În 20 de ani de când sunt în industria aceasta, cred că maxim 3 Revelioane am lucrat, inclusiv cu acest an, în care urmează să lucrez!

Pun foarte mare preț pe lucrurile care sunt importante în viața mea, adică zilele în care trebuie să stai cu familia și să te bucuri! Nu o să mai ai niciodată zilele respective! Așa, în zile obișnuite, de sâmbătă sau duminică, dacă lipsești puțin de acasă nu este nicio problemă! Zilele acestea sunt foarte importante pentru copii.”

Citește și Motivul pentru care Jorge a insistat să numească un celebru personaj de desene animate cu numele lui din buletin. ”Eu am urât numele ăsta toată copilăria mea” VIDEO EXCLUSIV

Cine gătește de Crăciun în familia lui

De asemenea, Jorge ne-a mărturisit că mama lui îi face toate poftele de Crăciun. Femeia care i-a dat viață are grijă să pregătească toate bucatele delicioase de sărbători și să vină la București cu acestea pentru a bucura familia fiului său în cea mai frumoasă perioadă din an:

“Mama gătește de Crăciun! Face răcitură, sarmale, de toate! Noi o primim cu brațele deschise pe mama la București de la Constanța! Vine cu ele, draga de ea! Mergem să o luăm sau vine cu cineva cu mașina.

Mai facem și noi una, alta, nu stăm cu mâinile în sân! Dacă avem puțin timp, 2-3 zile înainte, chiar facem ce apucăm! Ne place Crăciunul, iubim Crăciunul, e cea mai frumoasă perioadă a anului! Noi ne bucurăm în fiecare zi, dar Crăciunul are șarmul lui!”

Citește și Jorge, adevărul neștiut despre părinții și copilăria lui: „Am supraviețuit în dorința mea de a fi bogat” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *