Ce relație are Gina Pistol cu tatăl ei. Vedeta și-a dorit ca fanii să afle chiar de la ea, nu e deloc așa cum se credea

Ce relație are Gina Pistol cu tatăl ei. Vedeta și-a dorit ca fanii să afle chiar de la ea, nu e deloc așa cum se credea

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit recent, iar celebra prezentatoare a plâns în timpul căsătoriei religioase. Multă lume a crezut că Gina a plâns din cauza tatălui ei. Deranjată fiind de speculații, vedeta a ținut să clarifice situația.

Relația dintre Gina Pistol și tatăl ei

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit în weekend, pe 27 mai. S-a speculat că prezentatoare de la „Chefi la cuțite” ar fi început să plângă de emoții în ziua cea mare când și-a văzut tatăl. Cei doi au avut o relație tensionată în trecut.

Tatăl Ginei a fost invitat la nuntă cu mult timp înainte, însă s-a scris că Gina nu se aștepta să-și vadă tatăl prezent la nuntă. Fiind deranjată de cele spuse în mediul online, Gina a dorit să clarifice situația și zvonurile legate de tatăl ei. Vedeta a spus că a plâns la cununia religioasă pentru că a fost emoționată.

„Cununia civilă a fost scurtă. Am spus un „DA” cântat, că dacă Andrei nu l-a cântat și l-a spus clar și răspicat am zis să îl cânt eu, după care ne-am dus spre cununia religioasă unde într-adevăr am plâns. (…) Nu am plâns că a venit tata. Tatăl meu, cu care am o relație civilizată, l-am invitat inclusiv la botezul fiicei mele și a ales să vină și la cununia civilă și la cununia religioasă, ceea ce am apreciat, dar nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele… Vai, tata, fiica mea! NU a fost așa. Nu știu de ce am simți nevoia să subliniez dar nu îmi place… Am vorbit foarte deschis despre viața mea dar nu-mi place să găsim senzaționalul. Nu a fost niciun senzațional. Suntem doi oameni care se iubesc sincer și am făcut tot posibilul să ne bucurăm de ziua asta, una importantă pentru noi.”, a spus Gina Pistol.

Citește și: Suma uluitoare plătită de Gina Pistol și Smiley pentru fotografiile de nuntă. Ce au făcut cei doi pentru a primi în timp record imaginile EXCLUSIV

Gina Pistol și-a păstrat numele după căsătorie

Gina a declarat că a preferat să-și păstreze și numele de familie. După căsătoria cu Smiley, numele ei este acum Maria Pistol Georgeta. Părinții vedetei sunt divorțați, iar Gina a suferit extrem de mult după momentul despărțirii. Aceasta a mai precizat că relația dintre ea și tatăl ei s-a răcit, mai ales după ce bărbatul s-a recăsătorit.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, spunea Gina Pistol, în urmă cu mai mult timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *