Ce relație au Andreea Esca și Mario Fresh, de fapt. Alexia, fiica vedetei Pro TV, a făcut mărturisirea: “Suntem acum o familie mare”

Alexia și Mario Fresh sunt împreună de aproape șapte ani

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de aproximativ șapte ani. Cei doi se înțeleg foarte bine fiecare cu părinții celuilalt, însă rareori vorbesc despre relația dintre ei. Recent însă, Alexia a spus cum se înțelege iubitul ei cu mama sa, Andreea Esca.

Cum este relația dintre Mario Fresh și mama iubitei lui. „Suntem de foarte mult timp împreună”

Alexia Eram mărturisește că datorită faptului că formează cu Mario un cuplu de mulți ani, lucrurile sunt foarte bine în viața lor. Artistul se înțelege cu viitoarea mamă soacră. Alexia mărturisește că în prezent sunt o familie mare.

„Mama și Mario se înțeleg foarte bine. Suntem de foarte mult timp împreună și suntem acum o familie mare”, a declarat Alexia Eram pentru wownews.ro.

Citește și – Pasiunea nebănuită a Alexiei Eram: „Asta făceam familiei”. Cu ce obișnuiește să-și surprindă iubitul VIDEO EXCLUSIV

Alexia Eram își susține mereu mama în afaceri: „Lucrez și pe partea de marketing, ajut cu idei”

Alexia Eram este tot timpul alături de mama sa în diferite proiecte. Tinerei îi place să fie de ajutor, să vină cu idei și să fie acolo fizic pentru a o susține pe Andreea Esca. De asemenea, Alexia mărturisește că și tatăl ei se împlică și lucrează cu toții.

„La fiecare eveniment sunt prezentă aici la ora 10. Chiar dacă sunt, chiar dacă nu sunt în revistă, oricum colaborez cu ei în general, scriu articole și mai fac pagini de shooping pentru ei. Lucrez și pe partea de marketing, ajut cu idei. Întotdeauna de când mă știu cred că am lucrat cu mama și cu tata, am lucrat cam toți împreună și ne dăm idei. Cred că este foarte tare să putem să lucrăm în familie și să putem să ne dăm idei unul altuia.”, a spus Alexia Eram.

Ce spune Andreea Esca despre căsătoria dintre Alexia și Mario

Andreea Esca este de părere că la 22 de ani, cât au cei doi îndrăgostiți, o căsătorie ar fi ceva forțat. Prezentatoarea TV spune că Alexia și Mario ar trebui să mai aștepte atât pentru căsătorie, cât și pentru copii.

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *