Ce relație e acum între Iulia Albu și iubitul ei, Mike, când se difuzează imaginile cu ei la America Express 2023: „Situația e complicată”

Declarații incendiare ale criticului de modă.
Ce relație e acum între Iulia Albu și iubitul ei, Mike, când se difuzează imaginile cu ei la America Express 2023: Situația e complicată

Iulia Albu și Mike formează un cuplu de șase ani, însă participarea le America Express pare să le fi afectat serios relația. Deși au în plan să se căsătorească, mai întâi cei doi încearcă să își rezolve neînțelegerile din cuplu. Chiar și în momentul de față, când se uită la show-ul la care au participat, își aduc reproșuri dure. De aceea, au ales să urmărească emisiunea împreună cu alți prieteni, pe care îi consideră un factor obiectiv.

Ce relație e acum între Iulia Albu și iubitul ei, Mike

Pentru Iulia Albu și partenerul ei, participarea la America Express a reprezentat o adevărată piatră de încercare. Cât timp au fost prezenți în emisiune, cei doi au avut încontinuu ceva de împărțit.

Citește și: Iulia Albu rupe tăcerea despre Dorian Popa. Ce a mărturisit vedeta, surpriză pentru fani

Certurile și discuțiile în contradictoriu avute la mii de kilometri distanță de casă și-au spus cuvântul. La sosirea în țară, creatoarea de modă și iubitul ei au decis să se separe și au stat despărțiți nu mai puțin de 6 săptămâni.

La acest moment, vedeta și partenerul ei de viață s-au împăcat, însă cei doi vizionează America Express doar în prezența cunoscuților, pentru a evita izbucnirea unui nou conflict.

Iulia Albu și Mike încearcă să își rezolve problemele din cuplu apelând la obiectivitatea prietenilor, a membrilor de familie sau chiar a unora dintre concurenții de la America Express, care le spun părerea despre fiecare în parte în urma vizionării episoadelor.

”Am avut două perioade critice în viața noastră. O dată când am fost la America Express și acum, cu difuzarea. Situația e complicată. Dar încercăm să rezolvăm problemele pe care le avem.

Sincer, cred că jumătate din cuplurile din România se regăsesc în noi, iar cealaltă jumătate tocmai ce și-a dat seama că ei nu au nicio problemă. Perioada asta sunt foarte ocupată și nu prea ne vedem. Și ținem să ne uităm doar cu martori la show, ca să avem și păreri obiective. Da, am chemat martori, că altfel îmi vine să-l omor. Pentru că noi, fiecare în parte, suntem subiectivi. Martorii sunt diferiți, câteodată sunt dintre concurenți sau din familia noastră, sau prieteni.

În principiu, încercăm să ne uităm în tăcere, după care cerem părerea oamenilor cu care am vizionat episodul. Încercăm să discutăm cât mai puțin pe marginea celor întâmplate. E bine să ne ținem departe, dar în același timp să ne uităm și peste umăr. Dacă am fi fost capabili să gestionăm singuri acest conflict, am fi făcut-o de acolo. Așa că apelăm acum la alții.

Mi-ar plăcea foarte mult să cred că vom face doar greșeli noi și că nu le vom repeta pe cele vechi. Trebuie să verific dacă nu le-am utilizat pe toate. Suntem sarea și piperul, pâinea și jeleul”, a spus Iulia Albu, potrivit Cancan.

Iulia Albu: ”Noi eram aproape despărțiți”

La revenirea în țară, Iulia Albu și Mike au decis să locuiască o perioadă separați, fiind pe punctul de a se despărți definitiv. Cei doi au stat despărțiți timp de o lună și jumătate, apoi au decis să își mai de o șansă.

Citește și: Cât cântărește și ce înălțime are Iulia Albu, de fapt. Motivul pentru care avea fața umflată la America Express 2023, ce i s-a întâmplat

Criticul de modă a dezvăluit că show-ul de aventură a fost un test dificil pentru relația lor, iar ipostazele în care și-a văzut iubitul au determinat-o să-și dorească finalul poveștii de dragoste.

”Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a mai declarat Iulia Albu, potrivit aceleiași surse.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *