Ce relație există între Andreea Berecleanu și fiica ei. ”Am ce să învăț de la ea!” Ce studiază Eva la Londra INTERVIU

Vedeta știrilor de la Prima TV își vizitează des fata în Anglia, ca să se asigure că nu-i lipsește nimic. Andreea și Eva sunt cele mai bune prietene
Ce relație există între Andreea Berecleanu și fiica ei. ”Am ce să învăț de la ea!” Ce studiază Eva la Londra INTERVIU

Andreea Berecleanu, vedetă Prima TV, are o fată bună de „pus în ramă”. La 21 de ani, Eva este studentă la Londra, la o facultate de arte. Dar, în același timp, este și o gospodină desăvârșită. Cele două, mamă și fiică, fac schimb de rețete la telefon, iar Eva o învață pe celebra ei mamă ce bunătăți să mai gătească. În interviul exclusiv pentru Ego.ro, Andreea ne-a povestit și despre talentul gastronomic al superbei ei fiice.

Andreea Berecleanu: „Ne vizităm și suntem în legătură permanentă, facem schimb de rețete”

Andreea Berecleanu, vedeta de la Prima TV, îi este Evei nu doar mamă, ci și cea mai bună prietenă. Tânăra studiază la Londra și păstrează în permanență legătura cu mama ei, pe care o învață chiar și ce să mai gătească. Asta pentru că fiica prezentatoarei tv experimentează mereu rețete noi. Și ceea ce iese din mâna ei este delicios.

„Ne vizităm și suntem în legătură permanentă, facem schimb de rețete. Ea fiind singură acolo, își gătește și îi place și chiar învăț și eu de la ea. De exemplu, de curând, a făcut la cuptor un fel de lasagna de cartofi cu șuncă, bacon, cu brânză și cașcaval, supraetajată, foarte bună. Mi-a trimis poze, a ieșit foarte bine. Nu am apucat să o fac, mi-a arătat doar”, ne-a mărturisit Andreea Berecleanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Eva și Andreea Berecleanu au siluete de invidiat
Eva și Andreea Berecleanu au siluete de invidiat

Eva a așteptat-o cu masa pusă, la Londra

Prezentatoarea știrilor de la Prima TV își vizitează destul de des fiica. Ultima oară a fost la ea, la Londra, în urmă cu două săptămâni, împreună cu mama sa (bunica Evei) și cu Petru, fiul său.

„Acum două săptămâni când am fost la ea, cu mama și cu Petru, ne-a așteptat cu noodle cu vită, care au fost delicioși. Îi place să gătească, de la mine a învățat. Mai învață și de la mama, și de la colegele ei care sunt de toate naționalitățile. Are rețete pe care nici eu nu le știu”, a completat Andreea Berecleanu, pentru Ego.ro.

Eva este studentă la o facultate de arte: „Am discutat înainte!”

Andreea nu ne-a ascuns faptul că, înainte ca Eva să plece la studii, în Anglia, s-au sfătuit mult pe această temă:

„Am discutat înainte. A dat un examen vocațional și a avut cinci direcții de artă, ceea ce era un rezultat foarte important. Asta ne-a făcut pe noi ca părinți să înțelegem că era foarte dotată. Și atunci am fost sfătuiți să mergem spre un liceu de artă pentru că școala britanică la care era făcea în limitele normale artă, dar nu exclusiv. A vrut la un moment dat artă sau dramă. A mers cu ele în paralel, iar când a trebuit să aleagă pentru facultate, a ales arta.

Drama însemna nu doar interpretare ci și toată partea de scenografie, regie, dar a ales direcția cealaltă. Am avut discuții, ne sfătuim. O influență e clar că există, are nevoie de sfaturi, are încredere în ele. Oricât de talentați ar fi, copiii nu știu încotro să se îndrepte în clasa a XII-a. Ea pentru că a făcut ultimii ani de liceu la Londra, a fost la artă, a știut deja de acum patru ani ce va urma, drumul a fost unul corect”.

Știrista Prima TV este foarte mândră de fiica ei
Știrista Prima TV este foarte mândră de fiica ei

De 8 Martie, Andreea Berecleanu a dat startul unei campanii pentru femei: „Trebuie să fim solidare!”

Altfel, vedeta ne-a mai mărturisit și ce cadou a ținut să le facă doamnelor, de 8 Martie:

„Am dat startul unei campanii pentru femei, pentru că noi, femeile, dincolo de frumusețe, trebuie să ne păstrăm feminitatea. Este un cadou făcut femeilor, alături de un buchet simbolic, de floarea-soarelui, floarea națională a Ucrainei, pentru că noi femeile trebuie să fim nu doar puternice, ci și solidare”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *