Ce replică îi dă Gheorghe Turda lui George Buhnici, după ce a fost la plajă: „Nu te uiți doar la cum arată o femeie” EXCLUSIV

Gheorghe Turda: ”Este o modă. S-au născut vedete peste noapte astea care profită de clinicile estetice”
Ce replică îi dă Gheorghe Turda lui George Buhnici, după ce a fost la plajă: Nu te uiți doar la cum arată o femeie EXCLUSIV

George Buhnici a avut serios de tras, în urma declarațiilor năucitoare făcute la adresa femeilor care nu au un trup perfect, la plajă. În schimb, solistul de muzică populară Gheorghe Turda e de părere că important este și sufletul, nu doar aspectul fizic, și că toate sunt frumoase, în felul lor. Artistului nu îi plac însă femeile care, cu ajutorul operațiilor estetice, devin vedete peste noapte: ”Multe sunt cu silicoane și cu adaosuri la corpurile lor”, ne-a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro

George Buhnici și-a pus în cap toate femeile din țară, după declarațiile scandaloase la adresa acelora care nu arată perfect la plajă. Scuzele, cerute ulterior, tot public, nu au reușit să anuleze cele spuse, dar măcar au mai liniștit apele. În mijlocul acestui scandal de proporții, Gheorghe Turda, care a fost un bărbat adorat de femei, în anii tinereții, sare în apărarea reprezentantelor sexului frumos și îl urechează verbal pe autorul gafei de proporții:

”Pot doar să spun că sunt pretenții și pretenții, unele sunt justificate, altele, mai puțin. Am fost și eu recent, pe Litoral, cu fiica mea. Dar toate femeile sunt frumoase, româncele sunt foarte frumoase. Eu nu am catalogat niciodată femeile, contează și sufletul nu te uiți doar la cum arată o femeie, nu toate au timp să meargă la sală, au greutăți, au familii, probleme”, ne-a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro

Gheorghe Turda: ”S-au născut vedete peste noapte astea care profită de clinicile estetice”

Gheorghe Turda consideră că cele mai frumoase femei sunt cele naturale. El este surprins că multe dintre ele apelează la operații estetice, nu doar pentru a atinge perfecțiunea sau pentru a repara un defect fizic, ci pentru a deveni vedete peste noapte:

”Multe sunt cu silicoane și cu adaosuri la corpurile lor. Este o modă. S-au născut vedete peste noapte astea care profită de clinicile estetice, unde îți pun ce vrei la fund sau îți taie din corp unde vrei. Eu am o vorbă: ”Pe bani și ursul joacă!”, ne-a mai mărturisit artistul de muzică populară pentru Ego.ro.

Gheorghe Turda: ”Acum nu am o iubită. Dumnezeu este mare și ne dă la fiecare după suflet”

După decesul soției lui, Bety, fostă balerină, artistul Gheorghe Turda a avut două relații, dar niciuna nu s-a încheiat și cu o căsnicie. Acum e singur: ”Nu am o iubită. Dumnezeu este mare și ne vede pe fiecare în parte și ne dă la fiecare după suflet”. În tinerețe, când era tare chipeș, Gheorghe Turda a avut însă un mare succes la fete:

”Era să mă căsătoresc în Săpânța, aveam multe admiratoare, în anii tinereții. Era cât pe ce să mă însor cu fata popii, am avut și o iubită farmacistă. Dar eu m-am căsătorit în Regat, cu Bety, fostă prim-balerină a Ansamblului Rapsodia. Femeile din Săpânța nu sunt îndrăznețe, bărbatul face primul pas, el propune. Femeia nu îl provoacă pe bărbat. Sunt însă alte metode de a comunica, tacite, în care femeia îi dă de înțeles unui bărbat că îl place”, ni s-a mai confesat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ce replică îi dă Gheorghe Turda lui George Buhnici, după ce a fost la plajă
Ce spunea George Buhnici, despre femei. După ce și-a pus în cap o țară întreagă și-a cerut scuze

Iată ce declara George Buhnici, luna trecută, despre femei: “Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. (…) Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici la Antena Stars.

La ceva vreme, după imensul scandal provocat, George și-a prezentat tot public și scuzele: ”Am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ingredientul din bucătărie mai puternic decât apa. Stropește plantele cu el, vor înflori ca nebunele
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *