Ce rochie a purtat Carmen Iohannis, în Japonia, la întâlnirea cu Împăratul Naruhito şi Împărăteasa Masako. Accesoriul inedit care a atras atenția tuturor

Prima doamnă a ales o rochie într-o culoare de sezon

Scris de: Daoud Andra

07 Mar. 2023

Președintele Klaus Iohannis și soția sa se află într-o vizită oficială în Japonia. Cei doi au fost primiți de Împăratul Naruhito și de soția sa, Masako, iar primele imagini de la întâlnirea oficială au ajuns în spațiul public. Ce rochie a purtat Carmen Iohannis la întâlnire și cum a accesorizat-o.

Ținuta purtată de Carmen Iohannis în Japonia

Carmen și Klaus Iohannis au fost primiți, marți, la Tokyo, de către Împăratul și Împărăteasa Japoniei. Potrivit Administrației Prezidențiale, vizita în Țara Soarelui-Răsare are drept scopuri avansarea cooperării româno-japoneze și trecerea la un nivel superior al potențialului bilateral.

Citește și: Carmen Iohannis, surprinsă într-o ipostază inedită. Ce pasiune nebănuită are soția lui Iohannis, românii nu au mai văzut-o așa

La întâlnirea oficială cu Împăratul Naruhito și soția sa, Masako, prima doamnă a României a purtat o ținută într-o culoare pastelată, cu un accesoriu inedit. Karmen Iohannis a ales o rochie cu o croială cloș, de culoare roz pastelat, până la genunchi. Detaliul care a atras atenția a fost cordonul fin, de culoare galbenă, care i-a marcat talia. Prima doamnă a purtat o pereche de pantofi cu vârful ascuțit și toc kitten, în aceeași nuanță de roz pastelat.

Rochia a fost semnată de către designer-ul Andreea Tincu, cu care Carmen Iohannis lucrează de mai mulți ani. Creatoarea de modă a publicat pe contul ei de Facebook câteva imagini cu cuplul prezidențial, iar internauții au complimentat creația. „Cordonul fin, chic asortat la ținuta împărătesei. O doamnă cu mare șansă în viață” sau „Simplitate, frumusețe, eleganță” au fost două dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Prima doamnă, o nouă apariție spectaculoasă la brațul lui Klaus Iohannis. Ținuta primei doamne a atras toate privirile

Ce rochie a purtat Carmen Iohannis în Japonia
Carmen și Klaus Iohannis, alături de Împăratul Naruhito și Împărăteasa Masako

Cum a ajuns designer-ul Andreea Tincu să lucreze cu prima doamnă

De când soțul ei a preluat mandatul de președinte al României, Carmen Iohannis colaborează îndeaproape cu câțiva designeri autohtoni. Eli Lăslean și Andreea Tincu sunt creatoarele de modă care semnează cele mai multe dintre ținutele pe care le poartă prima doamnă. În ceea ce o privește pe Andreea Tincu, aceasta a povestit în trecut cum a ajuns să lucreze cu Carmen Iohannis și ce se întâmplă cu rochiile pe care aceasta le poartă.

Citește și: Eli Lăslean, despre cea mai grea rochie pe care a făcut-o pentru prima doamnă: “Nu a fost chiar simplu”. Ce spune despre ținutele Primei Doamne: “Sunt foarte accesibile” VIDEO EXCLUSIV

„Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă prima doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că primei doamne i-au plăcut colecțiile mele.

Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică.”, a povestit Andreea Tincu, pentru forbes.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
6.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *