Ce s-a ales de Ileana Lazariuc. Cum arată și cu ce a ajuns să se ocupe fosta noră a lui Ion Țiriac

Mulți ani la rând, Ileana Lazariuc (41 de ani) a fost în atenția presei din România datorită relației cu Ion Ion Țiriac. După ce au divorțat, fosta noră a miliardarului român a intrat într-un con de umbră. Iată cu ce se ocupă în prezent frumoasa moldoveancă de peste Prut.

Ileana Lazariuc a dispărut din lumina reflectoarelor

Elena Crigănuță, cunoscută în spațiul public drept Ileana Lazariuc, s-a născut pe 12 aprilie 1982, la Băcioi, Republica Moldova. Este fata celebrei cântărețe Anastasia Lazariuc și a lui Gheorghe Crigănuță. Vedeta a debutat ca model la vârsta de 15 ani, de-a lungul carierei sale cochetând atât cu muzica, câț și cu actoria. Mai trebuie precizat că a fost cântăreață în trupa „Trinity” și a jucat în mai multe filme, mama sa insuflându-i aceste pasiuni.

În ceea ce privește viața sa privată, Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac, fiul omului de afaceri Ion Ţiriac, s-au căsătorit în vara anului 2009, oficializându-și relația pe care o aveau deja de mai bine de șapte ani. S-au cununat în mare secret la un schit de lângă Călăraşi și, la scurt timp după nuntă, s-au mutat în capitala franceză Paris, unde nu au stat prea mult.

S-a iubit 17 ani cu fiul lui Ion Țiriac

După 17 ani de relație și 10 ani de mariaj, din care au rezultat doi băieți, Alexandru (7 martie 2008) şi Nicholas Noah (19 iunie 2009), Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au ales să se despartă. Cu toate că au semnat actele în 2017, abia în octombrie 2019 s-a aflat de divorțul lor.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate.

Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere”, au declarat, la acea vreme, Ţiriac Jr. şi Ileana Lazariuc.

Din ce face bani acum

În prezent, fosta noră a miliardarului român are propriul magazin de produse vestimentare scumpe. De asemenea, Ileana Lazariuc deține un site care comercializează produse de lux la mâna o doua. De pildă, o geantă Chanel costă 3.000 de euro și perechea de pantofi Chanel – 300 de euro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
7.2 43 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *