Ce s-a ales de Liviu Arteni, fostul soț al Israelei. Șocant ce a ajuns să facă

Fostul soț al Israelei nu și-a mai revenit după moartea afaceristei

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, a ajuns să trăiască din mila oamneilor, prin străinătate. După moartea vedetei, mai tânărul său fost partener a devenit de nerecunoscut.

Fostul soț al Israelei, Liviu Arteni, a ajuns să cerșească pe străzi

După ce Israela Vodovoz a murit, la vârsta de 70 de ani, în anul 2018, Liviu Arteni a dispărut complet din spațiul public, deși, într-o perioadă, era mai mereu prezent la televizor, alături de partenera sa cu 23 de ani mai în vârstă. După trecerea în neființă a acesteia, bărbatul a decăzut considerabil.

În anul 2008, cei doi și-au unit destinele, Liviu fiind acuzat că s-a căsătorit cu femeia de afaceri doar datorită averii sale. Au format un cuplu nonconformist timp de 8 ani, apoi au pornit pe drumuri separare din cauza violențelor lui Liviu. La ani buni de la separarea lor și de la trecerea în neființă a afaceristei, o cunoștință a bărbatului a vorbit despre starea lui actuală.

Maria Lazăr a vorbit despre cum l-a văzut pe Liviu acum ceva timp, cerșind pe străzile din Spania. Aceasta spune că fostul soț al Israelei arată deplorabil, fiind la un pas de a nu fi recunoscut.

„Acum un an am vorbit cu el ultima dată și după aceea, gata. Am văzut o filmare, a pus-o cineva, un român din Valencia, că era cu barbă, era pe o bancă. Asta s-a întâmplat anul trecut, în primăvară . Distrus, distrus, distrus. Am mai văzut încă o filmare în Germania sau Franța, era la cerșit, căuta în pubele”, a declarat Maria Lazăr.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
2.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *