Ce s-a ales de prima bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. Din ce face bani Catrinel Sandu la 47 de ani

Catrinel Sandu a devenit cunoscută în urma emisiunii de la Prima TV. Cu ce se ocupă acum vedeta?

Catrinel Sandu locuiește în America de mai bine de 15 ani și ajunge foarte rar în România. Fosta dansatoare din cadrul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV, și-a refăcut viața după divorțul de fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, alături de care are două fete. În prezent, ea este căsătorită cu Steve Schroeter, un bărbat care i-a schimbat radical viața.

Ce s-a ales de prima bebelușă de la Cronica Cârcotașilor

Catrinel Sandu, prima bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, duce o viață de vis peste hotare, cu toate că a trecut printr-un divorț dureros.

În 2017, ea anunța că s-a despărțit de Gabriel Trifu, împreună cu care are două fete, pe Sara și Lara. În prezent, vedeta trăiește o poveste de dragoste cu Steve Schroeter, un medic stomatolog de origine americană.

foto: facebook Catrinel Sandu

Este căsătorită cu un medic stomatolog

Cei doi și-au unit destinele în 2019, pe o plajă din America. Bărbatul mai are doi copii dintr-un mariaj anterior. Catrinel Sandu a mărturisit că este împreună cu Steve Schroeter de mai bine de șapte ani, iar totul decurge de minune în viața ei.

„Sunt foarte bine. Viața mea decurge frumos și lin, și cum nici nu am visat, poate, vreodată! Suntem foarte fericiți, suntem liniștiți. Ne înțelegem minunat. Am un soț extraordinar, care este și cel mai bun prieten al meu. Exact genul de partener pe care nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată sau că o să am eu parte de așa ceva. Pur și simplu ne completăm din toate punctele de vedere. Este sprijinul meu, dragostea mea. Și atunci când doi oameni se înțeleg bine și frumos, pot să construiască lucruri minunate împreună și să aibă o familie frumoasă”, a declarat Catrinel Sandu pentru VIVA! 

Este profesoară de dans

În plus, Catrinel Sandu nu a abandonat prima ei pasiune, și anume dansul. Ea este antrenoare de dans dans în SUA și scoate bani frumoși din acest domeniu.

„Eu reprezint România de trei ani de zile. În funcție de acest eveniment, eu îmi planific vacanța. Competiția poate fi în luna iunie, și atunci nu plec nicăieri, tocmai din cauza acestui concurs. Este o onoare pentru mine să fiu acolo și, din punct de vedere profesional, învăț foarte multe lucruri. Anul acesta am participat ca jurat, ca și în ceilalți ani, dar nu numai, ca și coregraf și profesor. Am avut doi elevi de la mine de la școală care au participat și am fost extraordinar de mândră.

Și, pentru că pașaportul fetei nu a venit, am decis pe ultima sută de metri să nu mai venim în România, pentru că nu am fi putut veni și sta foarte mult. Am fi putut sta doar cinci zile. Și atunci am decis să luăm un cruise. Și am fost plecați în croazieră de șapte zile în Bahamas, Honduras, Mexic și a fost super. M-am îndrăgostit de acest tip de vacanță. Este a treia oară când mergem în cruise și ne-am propus, eu și Steve, ca în fiecare an să mergem”, a mai adăugat Catrinel Sandu, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Pe Șerban Huidu îl știe toată lumea, însă cine este și cum arată soția lui. Sunt împreună de 23 de ani, câți copii au

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *